Cemre Oskay
Yeni Üye
- 27 Haziran 2015
- 18
- 0
- 461
guess ive never heard of it
what do u study?
Liberal arts and sciences
My campus is in selden, ny. Wbu? u also live in ny?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
guess ive never heard of it
what do u study?
Liberal arts and sciences
My campus is in selden, ny. Wbu? u also live in ny?
nope. sunnysuffolk SCCC
Herkese merhaba. Yoneticilerden gelen ozel mesajda bu konuyu kullanip kendimi tanitmam istendi. Tanitmak zorundamiym degilmiyim diye dusunurken yoneticileri sinirlendirmeyim bari dedim.Bulmam biraz zaman almis olsa da sonunda buradayim.
Ismim Cemre
23 yasindayim
New yorktan katiliyorum. Memleketim manisa
Ogrenciyim
Daha once forumlarla pek aram olmamisti bundan sonra da olmaz heralde. Sadece arada sirada anketlere oy vermek ve muslera'ya kalp isareti koymak icin girerim.![]()
HOSGELDINMerhabalar;
İzmir'den selamlar, sevgiler.. Aranıza yeni katılmış bulunuyorum.Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse;
İzmirliyim, yaş 31, mesleğim öğretmenlik..
Güzel paylaşımlarda bulunmak üzere, herkese iyi forum'lar![]()
Merhabalar;
İzmir'den selamlar, sevgiler.. Aranıza yeni katılmış bulunuyorum.Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse;
İzmirliyim, yaş 31, mesleğim öğretmenlik..
Güzel paylaşımlarda bulunmak üzere, herkese iyi forum'lar![]()
![]()
ne ogretmeni?
Üye Kontrol Paneliyaşım 21 adanalıyım ismim nick'imle aynı ögrenciyim ilgi alanım Galatasaray, en sevmediğim şeyler saçma sapan transferlerdir. Herkese selam şu ana kadar avatar koymayı bir türlü beceremedim)
merhabalar ben alican yetik 23 yaşında öğrenciyim. Samsun/bafralıyım çoğunlukla bilgisayarda vakit geçiririm.Siteyi 6 senedir takip ediyorum çok fazla yazan birisi değilim çünkü aptalın teki olduğum için pek yorum/tartışma/... cesaret etmem.
Üye Kontrol Paneli
gözattan pcden fotoyu yuklemen yeterli