GSC Tanışma Alanı

Herkese selam. 40'ına merdiven dayamış, bu forumu bu sezon transfer haberlerini takip ederken bulmuş, 17 Mayıs 2010'da baba olmuş bir kardeşiniz, abiniz olarak foruma kayıt olayım istedim. İlk mesajımı buraya atmam iyi olur diye düşündüm. zaten öyle de mesaj geldi :)

tüm arkadaşlara saygılar.

Hoşgeldiniz Oktay Bey;

Keyifli bir ortam. Bir ay önce Tudor'u gömüyorduk; şimdi eğleniyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese selam. 40'ına merdiven dayamış, bu forumu bu sezon transfer haberlerini takip ederken bulmuş, 17 Mayıs 2010'da baba olmuş bir kardeşiniz, abiniz olarak foruma kayıt olayım istedim. İlk mesajımı buraya atmam iyi olur diye düşündüm. zaten öyle de mesaj geldi :)

tüm arkadaşlara saygılar.
Hoşgeldin aramıza renktaş...

Allah analı babalı büyütsün inşallah aslan parçasını

Bu arada bizim yaş aralığından bolca mevcut forumumuzda iyi sohbetler...

Hoşgeldiniz Oktay Bey;

Keyifli bir ortam. Bir ay önce Tudor'u gömüyorduk; şimdi eğleniyoruz.

Hoşbuldum, çok teşekkür ederim. Tudor çok başarılı olacak inşallah. Avrupa'da da zaferlere koşacağız. Çok güveniyorum ben Tudor'a. Bir deha değil ama oynatmak istediği futbol tam istediğimiz...

Ben mesaj beğenemiyor muyum henüz :(

Hoşgeldin aramıza renktaş...

Allah analı babalı büyütsün inşallah aslan parçasını

Bu arada bizim yaş aralığından bolca mevcut forumumuzda iyi sohbetler...

çok teşekkür ederim. Foruma üye olmamı sağlayan bir unsur da yaşıtımın çok olduğunu görmemdi :)

eski maçlar ve zaferler ile ilgili başlıkları arıyorum. İsmail Demiriz ile ilgili başlığı bulamadım mesela :)

Isim: Arif Dogan Karakaya
Yer: Tennessee - A.B.D
Memleket: Fatih - Istanbul
Yas: 43
Meslek: Tesisat
En buyuk: Galatasaray

Öncelikle herkese merhabalar. Adım Ufuk Akdemir, 35 yaşındayım. Çok uzun zamandır özellikle yaz transfer döneminde forumumuzu takip ediyordum ve artık üye olmam gerektiği düşündüm. Aranızda olmak güzel :)

yıllardır şu forumdayım tanışma başlığı nerededir bilmem bu yeni gelen üyeler hemen nasıl buluyorlar bu başlığı :D

Öncelikle herkese merhabalar. Adım Ufuk Akdemir, 35 yaşındayım. Çok uzun zamandır özellikle yaz transfer döneminde forumumuzu takip ediyordum ve artık üye olmam gerektiği düşündüm. Aranızda olmak güzel :)

Hoşgeldin renktaş :hat:

Keyifli vakit geçirmen dileğiyle

Hoşgeldin Ufuk Akdemirr

forumla ilgili teknik sıkıntı yaşarsan Erman Türker Emrah Yıldırım sana yardımcı olacaktır.

Hoşgeldin rd..:hat:

Merak ettim de, demir yazarken 2 r kullanınca çifte su verilmiş çelik gibi yada damascus çeliği yahut da
GofT jarbonuyla açıklamak gerekirse Valyrian Çeliği gibi bişey mi demek oluyo bu..:D

Hoşgeldin rd..:hat:

Merak ettim de, demir yazarken 2 r kullanınca çifte su verilmiş çelik gibi yada damascus çeliği yahut da
GofT jarbonuyla açıklamak gerekirse Valyrian Çeliği gibi bişey mi demek oluyo bu..:D
Pc ye gecince sana begenmedi layki atıcam.

Geri
Üst Alt