GSC Tanışma Alanı

Hoşgeldin rd..:hat:

Merak ettim de, demir yazarken 2 r kullanınca çifte su verilmiş çelik gibi yada damascus çeliği yahut da
GofT jarbonuyla açıklamak gerekirse Valyrian Çeliği gibi bişey mi demek oluyo bu..:D

Renktaş üye olmaya çalışırken aynı isimde bir kişi daha var diyince, siz bilirsiniz dedim bastım Valyrian Çeliğini :)

Pc ye gecince sana begenmedi layki atıcam.

818.jpg

Bende seni ısrarla beğenmeye devam edecem...:hat:

Dişi aslanlarımız forumu birer birer terk etmişs, ilk sayfalara bakıyordum da

Eğitim şart

Dışı Aslanlar daha çok sosyal medya da takılır.
Ayrıca bir Türk spor forumunda zor kız bulursun. Bel altı yorumlar vs :D
Zamanında (2008 yılı öncesi) bu foruma üye olanların çoğu burdaki oyunlar için üye oluyordu. Öyle hatırlıyorum ben. Oyunlarıda hatırlayabilsem

Eğitim şart

Bende aranıza yeni katıldım abilerim , kardeşlerim yaş 26 ismim ilker. Genelde forum ca etkinlikleriniz oluyormu istanbul içersinde katılmak isterim sizlere maçlara filan gelebilirim , buluşmalara filan , şimdiden hepinize selamlar.

Bende aranıza yeni katıldım abilerim , kardeşlerim yaş 26 ismim ilker. Genelde forum ca etkinlikleriniz oluyormu istanbul içersinde katılmak isterim sizlere maçlara filan gelebilirim , buluşmalara filan , şimdiden hepinize selamlar.
Aynen ayda 2 defa uzun essek turnuvası yapılıyor, irtibat için @keramettin ile İletişime geçebilirsin.

GSCimbom Mobile App

Senin adın Abraham kişilik bozukluğu mu yaşıyorsun?

Eğitim şart

Hoşgeldin Abraham Setrakian benden de sana bir arkadaş tavsiyesi isim değişikliği başlığından ismini değiştir.

Geri
Üst Alt