GSC Tanışma Alanı

ben birşey yapmadım ki adam adımla soyadımla dalga geçiyor , diğerleri yükleniyor, nasıl bir şey anlamadımki.

hocam yeni üye olup bu konuya yorum yapmaman lazım, tanışma alanı değil taş.. geçme alanı burası,forumda normal insan bekleme zor çünkü 3-5 kişiyi geçmez futbol konuşan,onun için takılma fazla derim,bak keyfine

hocam yeni üye olup bu konuya yorum yapmaman lazım, tanışma alanı değil taş.. geçme alanı burası,forumda normal insan bekleme zor çünkü 3-5 kişiyi geçmez futbol konuşan,onun için takılma fazla derim,bak keyfine

bilgilendirme için teşekkür ederim , desene tanışma alanı diye oltaya gelmişiz , neyse diğer başlıklara takılayım.

O degilde 4 yili gecti foruma geldigim Serkan Sakrak gibi adamlarin sadece ismi degisti. Forumu her yerde kotulerler ama bir dakika cikmazlar.

Futboldan anladiklarini soylerler sistem ne diye sorunca 4-4-2 falan derler. Bakalim seneye arkadasin 2014 versiyonu kim olacak.

$

Berat bana bile oyle laf dediyse cidden iyi bir dayak lazim eski ben olsam agzina etmistim de neyse hirboya bak sen.

$

senle bir sıkıntım olmadı hiç kerim,canın sıkılmış belli millete sarıyosun,forumu kötülemedim, futbol konuşabildiğim birçokta aklı başında adam mevcut ama rahatsız ve saygısız insanda çok

Geri
Üst Alt