GSC Tanışma Alanı

abi layklerı saglam topladın artık kupon tutmasada olur: D

O degilde 4 yili gecti foruma geldigim Serkan Sakrak gibi adamlarin sadece ismi degisti. Forumu her yerde kotulerler ama bir dakika cikmazlar.

Futboldan anladiklarini soylerler sistem ne diye sorunca 4-4-2 falan derler. Bakalim seneye arkadasin 2014 versiyonu kim olacak.

$

Shakhtar Donetski tanimayanlar insanlarin futbol bilgisini sorguluyor.futbol bilgisinden cikmis adamlik felan sorguluyorlar.enteresan.

senle bir sıkıntım olmadı hiç kerim,canın sıkılmış belli millete sarıyosun,forumu kötülemedim, futbol konuşabildiğim birçokta aklı başında adam mevcut ama rahatsız ve saygısız insanda çok

Haklisin canim sikkin da akli basinda adam cok burada. Sen farkinda degilsin.

Ben yillarca senin tarzinda laf edenlere uzun uzun durumlari acikladim hic bir seyi genelleyemezsin. Sikayet etmek degil mesele cozum odakli olmayi dene.

$

Shakhtar Donetski tanimayanlar insanlarin futbol bilgisini sorguluyor.futbol bilgisinden cikmis adamlik felan sorguluyorlar.enteresan.

:)kimin futbol bilgisini sorgulamışım,futbol konuşan insan yok diyorum doğru düzgün,saygısız insan çok, adamlık falan derken açık konuş kime terbiyesizliğim olmuş benim bu forumda

O degil bana Kerim diyen adam foruma laf ediyor lan vay arkadas.

$

Haklisin canim sikkin da akli basinda adam cok burada. Sen farkinda degilsin.

Ben yillarca senin tarzinda laf edenlere uzun uzun durumlari acikladim hic bir seyi genelleyemezsin. Sikayet etmek degil mesele cozum odakli olmayi dene.

$

evet doğrudur abdullah abi, özgür ,ozan abi,talha gibi çok beyefendi adamlarda mevcut ama,yaşları 16-18 yaşında değişen saygısız insanda çok,çözümüde buldum muhatap olmuyorum o tarz insanlarla artık

Herkes gülüyor... Bende güleyim madem... Tırlakmısınız nesiniz anlamadımki :D :D

Geri
Üst Alt