GSC Tanışma Alanı

Kerim üye müthis kapaklar takmis, layk almamasi düsündürücü ve üzücü.

Sa ben cagatay uzun suredir girmiyodum. Fidan ve beratla arkadasim ancak fidanla kustum. Beratla wc e gidiyoz teneffuslerde. Erdemi de uye yapcaz insch

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi bu nedir ya ? Nasıl tanışma alanı böyle.. Foruma 2012 yılında üye oldum son 3-4 aydaki seviyesizliği hiç görmemiştim..Herkes birbirinin 1 kelime yanlışını arıyor herkes laf çakayım derdinde.. Kimilerinin değişik üslupları var aslında buna saygı duyulması gerekir ama bu kişiler kendilerini akıllı sanıyorlar kendilerinin diğer insanlardan üstün olduklarını sanıyorlar bu yüzden saygı görmüyorlar...Küfürler-hakaretler havada uçuşuyor ceza alan yok...

Abi bu nedir ya ? Nasıl tanışma alanı böyle.. Foruma 2012 yılında üye oldum son 3-4 aydaki seviyesizliği hiç görmemiştim..Herkes birbirinin 1 kelime yanlışını arıyor herkes laf çakayım derdinde.. Kimilerinin değişik üslupları var aslında buna saygı duyulması gerekir ama bu kişiler kendilerini akıllı sanıyorlar kendilerinin diğer insanlardan üstün olduklarını sanıyorlar bu yüzden saygı görmüyorlar...Küfürler-hakaretler havada uçuşuyor ceza alan yok...

Raporlarsaniz gereken ceza elbet verilir. Tum forumlara tek tek bakamiyoruz malesef. Tabi bir de sizin neyi hakaret olarak algiladiginiza gore degisen durumlar da var.

Dedigim gibi rapor sistemini kullanirsaniz boyle bir sikayete gerek kalmaz.

Moderatör olsaniza? Siz begenmediginiz seyleri duzeltin felan? Yardimci degilde yikici olmaya çalismak nekadar dogru mesela?

Doğrucu olmanın suç olduğu yerde böyle düşünmen normal..

Forumun belli kuralları var takdir edersiniz ki böyle millet kötü konuşuyor gibi genel suçlamalarda bulunmak yerine şikayet ederseniz eğer forum kurallarına aykırı bir şey ise gereken zaten yapılır yöneticiler günde onlarca şikayeti değerlendiriyorlar tek yaptıkları işte bu olmadığı için forum içinde ki mesajları tek tek kontrol edemezler doğal olarak.

Üyeler şikayet etmediği sürece de bu tarz durumların büyük bir kısmı cezasız kalır eğer sorun olan mesajlarla karşılaşırsanız arkadaşların da dediği gibi lütfen şikayet edin.

Raporlarsaniz gereken ceza elbet verilir. Tum forumlara tek tek bakamiyoruz malesef. Tabi bir de sizin neyi hakaret olarak algiladiginiza gore degisen durumlar da var.

Dedigim gibi rapor sistemini kullanirsaniz boyle bir sikayete gerek kalmaz.

2 kez raporladım ne ceza alan oldu ne birşey olan...Kimin neyi ne amaçla yazdığını algılayacak yaşta biriyim .. Hakaretin ne olduğunu algılayabildiğimi sanıyorum.. Ayrıca yazdıklarım bu konudaki hakaret vs . olayları değil forumun genelinde olan şeyler..

Sadece ceza kısmına yoğunlaşmışsınız.. Birinin ceza almasıyla ben tatmin olmam..Forumdaki seviyenin düşmesi üzücü olan.. Bazı arkadaşların gerçekten çok ilginç tavırları var.Tahrik edici ,insanları aşağılayıcı...Allah var yukarıda benim başıma bir kez bile geldiğini hatırlamıyorum diğer mesajları inceleyince fark ediyorum.. Yani şurada herkes Gs taraftarı birileri birilerinden üstün olduğunu neden düşünüyor hiç çözemedim..

Şimdi şu üye şöyle diyor bu üye şöyle davranıyor tarzı şeyler yazmak istemiyorum bence herkes herşeyin farkında..

Kanitlarla gelin.

$

Mesela sen onursal üyesin ama birine hıyar demişsin(sonuna kadar haklı da olsan)..

Forumun belli kuralları var takdir edersiniz ki böyle millet kötü konuşuyor gibi genel suçlamalarda bulunmak yerine şikayet ederseniz eğer forum kurallarına aykırı bir şey ise gereken zaten yapılır yöneticiler günde onlarca şikayeti değerlendiriyorlar tek yaptıkları işte bu olmadığı için forum içinde ki mesajları tek tek kontrol edemezler doğal olarak.

Üyeler şikayet etmediği sürece de bu tarz durumların büyük bir kısmı cezasız kalır eğer sorun olan mesajlarla karşılaşırsanız arkadaşların da dediği gibi lütfen şikayet edin.

Hocam illa küfüre-hakarete odaklanmayın bence onların da ötesinde tavırlarıyla ceza alması gerekn kişiler var..Bunları ne yapacağız ? Adama tavrından dolayı ceza da verilmez..

Raporlama olayında eksik olduğum doğrudur daha önce 2 kez raporladım 2'sinde de sonuç görmedim demek ki hakaret değilmiş raporladığım şeyler..

Geri
Üst Alt