- 3 Temmuz 2012
- 141.508
- 89.485
- 5.478
Ateşli bi kavga olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berat'a yüklenmeyelim arkadaslar. Sakin.
Kerim üye müthis kapaklar takmis, layk almamasi düsündürücü ve üzücü.
bence Berat çok terbiyesiz bi çocuk
Uye mi dedin sen bana yanlis mi goruyorum Mr. Kara?
$
Abi bu nedir ya ? Nasıl tanışma alanı böyle.. Foruma 2012 yılında üye oldum son 3-4 aydaki seviyesizliği hiç görmemiştim..Herkes birbirinin 1 kelime yanlışını arıyor herkes laf çakayım derdinde.. Kimilerinin değişik üslupları var aslında buna saygı duyulması gerekir ama bu kişiler kendilerini akıllı sanıyorlar kendilerinin diğer insanlardan üstün olduklarını sanıyorlar bu yüzden saygı görmüyorlar...Küfürler-hakaretler havada uçuşuyor ceza alan yok...
Abi bu nedir ya ? Nasıl tanışma alanı böyle.. Foruma 2012 yılında üye oldum son 3-4 aydaki seviyesizliği hiç görmemiştim..Herkes birbirinin 1 kelime yanlışını arıyor herkes laf çakayım derdinde.. Kimilerinin değişik üslupları var aslında buna saygı duyulması gerekir ama bu kişiler kendilerini akıllı sanıyorlar kendilerinin diğer insanlardan üstün olduklarını sanıyorlar bu yüzden saygı görmüyorlar...Küfürler-hakaretler havada uçuşuyor ceza alan yok...
Moderatör olsaniza? Siz begenmediginiz seyleri duzeltin felan? Yardimci degilde yikici olmaya çalismak nekadar dogru mesela?
Doğrucu olmanın suç olduğu yerde böyle düşünmen normal..
Raporlarsaniz gereken ceza elbet verilir. Tum forumlara tek tek bakamiyoruz malesef. Tabi bir de sizin neyi hakaret olarak algiladiginiza gore degisen durumlar da var.
Dedigim gibi rapor sistemini kullanirsaniz boyle bir sikayete gerek kalmaz.
Kanitlarla gelin.
$
Forumun belli kuralları var takdir edersiniz ki böyle millet kötü konuşuyor gibi genel suçlamalarda bulunmak yerine şikayet ederseniz eğer forum kurallarına aykırı bir şey ise gereken zaten yapılır yöneticiler günde onlarca şikayeti değerlendiriyorlar tek yaptıkları işte bu olmadığı için forum içinde ki mesajları tek tek kontrol edemezler doğal olarak.
Üyeler şikayet etmediği sürece de bu tarz durumların büyük bir kısmı cezasız kalır eğer sorun olan mesajlarla karşılaşırsanız arkadaşların da dediği gibi lütfen şikayet edin.
Ben sikayet edecek adama demem o lafi.
$
Bu mantık doğrudur diyorsan diyecek lafım yok..