- 5 Eylül 2014
- 87.566
- 73.507
- 4.513
???İyi ki varsın abi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
???İyi ki varsın abi.
Nasılsın MK dostum, epeydir hasbıhal edemiyoruz yine alkole başladım ne yazık ki bu sefer yüksek alkollü içkilerden çok (viski,cin vs gibi) yüksek alkollü bira takılıyorum dağılmıyorum en azından lakin kilo yapacak diye korkuyorum.İyi ki varsın abi.
Nasılsın MK dostum, epeydir hasbıhal edemiyoruz yine alkole başladım ne yazık ki bu sefer yüksek alkollü içkilerden çok (viski,cin vs gibi) yüksek alkollü bira takılıyorum dağılmıyorum en azından lakin kilo yapacak diye korkuyorum.
? Akşamki maçı yenersek iyi olacağımİyiyim abi. Sen nasılsın?
"Alkolü bıraktım" dediğinde inanmamıştım ki . . . Tebessüm ettim sadece söylediğinde. Korkma sen beslenmesine dikkat eden ve spor yapan birisin; kilo almazsın.
Ben de 15 günlük alkol almama diyetine başladım. Bir şey deniyorum. Umarım bozmam. 17 şubata kadar alkol almayacağım.
alkol kilo aldırmaz!!!!!!İyiyim abi. Sen nasılsın?
"Alkolü bıraktım" dediğinde inanmamıştım ki . . . Tebessüm ettim sadece söylediğinde. Korkma sen beslenmesine dikkat eden ve spor yapan birisin; kilo almazsın.
Ben de 15 günlük alkol almama diyetine başladım. Bir şey deniyorum. Umarım bozmam. 17 şubata kadar alkol almayacağım.
Nasılsın MK dostum, epeydir hasbıhal edemiyoruz yine alkole başladım ne yazık ki bu sefer yüksek alkollü içkilerden çok (viski,cin vs gibi) yüksek alkollü bira takılıyorum dağılmıyorum en azından lakin kilo yapacak diye korkuyorum.
? Akşamki maçı yenersek iyi olacağım
İsim: Ergün
Soy isim: Çolak
meslek: Bilişim
İlgi alanı: futbol, bilgisayar/donanım
Yaş 45
Hgeldiniz rtasİsim: Ergün
Soy isim: Çolak
meslek: Bilişim
İlgi alanı: futbol, bilgisayar/donanım
Yaş 45
Selamun aleykum
Sercan Yenidinç
Yaş 30
Karabük
Yıllardır misafir olarak takip ederim bugüneymiş kayıt olmak
Arkadaslar merhaba.
Oğuzhan Uzun
İstanbul/Kocaeli
Yas 25
Meslegim diplomali coban
Hobilerim, cay icerim, tv bakarim?
Herkese benden caaay
herkese merhaba.
adım mustafa,yaş 19, memleketim trabzon trabzonda yaşıyorum malesef
çoğu ligi yakından takip ederim avrupada psg taraftarıyım![]()