GSC Tanışma Alanı

İyi ki varsın abi.
Nasılsın MK dostum, epeydir hasbıhal edemiyoruz yine alkole başladım ne yazık ki bu sefer yüksek alkollü içkilerden çok (viski,cin vs gibi) yüksek alkollü bira takılıyorum dağılmıyorum en azından lakin kilo yapacak diye korkuyorum.

Nasılsın MK dostum, epeydir hasbıhal edemiyoruz yine alkole başladım ne yazık ki bu sefer yüksek alkollü içkilerden çok (viski,cin vs gibi) yüksek alkollü bira takılıyorum dağılmıyorum en azından lakin kilo yapacak diye korkuyorum.

İyiyim abi. Sen nasılsın?

"Alkolü bıraktım" dediğinde inanmamıştım ki . . . Tebessüm ettim sadece söylediğinde. Korkma sen beslenmesine dikkat eden ve spor yapan birisin; kilo almazsın.

Ben de 15 günlük alkol almama diyetine başladım. Bir şey deniyorum. Umarım bozmam. 17 şubata kadar alkol almayacağım.

"Alkolü bıraktım" dediğinde inanmamıştım ki . . . Tebessüm ettim sadece söylediğinde. Korkma sen beslenmesine dikkat eden ve spor yapan birisin; kilo almazsın.

Ben de 15 günlük alkol almama diyetine başladım. Bir şey deniyorum. Umarım bozmam. 17 şubata kadar alkol almayacağım.
? Akşamki maçı yenersek iyi olacağım

alkol kilo aldırmaz!!!!!!

Afiyet olsun
Gecen zor bela tekel bulup memlekette gizli gizli ictim bende
Icimizde ki ayyasi durduramiyoruz

Iyi günler

İsim: Arif

Soy isim: Ulu

Meslek: Master / Yüksek Lisans Öğrenci: Iletişim, Medya ve International Business

İlgi alanı: futbol, belgesel, kadınlar

Yaş 26

Foruma kayıt nedenim: Karı bulmak

herkese merhaba.
adım mustafa,yaş 19, memleketim trabzon trabzonda yaşıyorum malesef :D
çoğu ligi yakından takip ederim avrupada psg taraftarıyım :)

Geri
Üst Alt