- 3 Haziran 2015
- 56.366
- 65.523
- 4.033
Gökhan neden şu şekilde takiliyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökhan neden şu şekilde takiliyon
Adminlerimizden birinin trde yaşayan erkek kardeşi olduğu bilgisine ulastim. Henuz %100 teyit ettiğim bir bilgi değildir.@Tufan Kılınç
Forumumuza hosgeldiniz [TUFAN] Bey. GSC Tanisma ve Kaynasma alaninda kendinizden bahsederseniz seviniriz.
Tufan ortaya üclü cektir tayfaya.
Bu mesaj otomatik olarak olusturulmustur.
Iyi Forumlar.
Lan niye kimse tanışmıyor burda![]()
Evliyim , yaş 40 bazen İstanbul, bazen Trabzonda ikamet ediyorum, mağazam vardı kapattım, vergi muhasebe hala açık, hayvan bakıyorum aynı zamanda tavukBekar mısın
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evliyim , yaş 40 bazen İstanbul, bazen Trabzonda ikamet ediyorum, mağazam vardı kapattım, vergi muhasebe hala açık, hayvan bakıyorum aynı zamanda tavukköpek
vs ,
Sen?
50 bin tl borç verir misinEvliyim , yaş 40 bazen İstanbul, bazen Trabzonda ikamet ediyorum, mağazam vardı kapattım, vergi muhasebe hala açık, hayvan bakıyorum aynı zamanda tavukköpek
vs ,
Sen?
Kaçamak yaptığını düşünmüştümEvliyim dedikten sonra kalanını okumadım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TL olarak olmaz Euro olarak gönderirim50 bin tl borç verir misin
Gökhan’a bak havalı gurbetçi gibi takılıyorTL olarak olmaz Euro olarak gönderirim
Varmı başka ihtiyacı olan
iban atıyorumTL olarak olmaz Euro olarak gönderirim
Varmı başka ihtiyacı olan
Lan bende senden alıp vercektimGökhan’a bak havalı gurbetçi gibi takılıyor
Geçen son model BMW arabamla Çengelköy’de bir mahalleden geçerken şundan yasadimLan bende senden alıp vercektim![]()
Sen Acunmusun Ali koçmu ne IBANıiban atıyorum