- 23 Aralık 2008
- 65.575
- 63.505
- 5.103
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne tasarliyonuz Adem Bey?İsim :Adem
Meslek :Tasarimci
Ne tasarliyonuz Adem Bey?
Hocam önce sana güzel bir avatar tasarlayalim
Size özel 3 tane önerim olacak:
1- Serin soyadiniz ve iri bir erkek olmanızdan ötürü
Ekli dosyayı görüntüle 296018
2- Gurbetçilerin bizden daha zorlu şartlar çalıştığını gösteren pp
Ekli dosyayı görüntüle 296019
3 ve şefin önerisi diyebileceğimzi
Ekli dosyayı görüntüle 296020
Ufak capta konut ya da sitelerede entrgrasyonunuz var mi hocam?yoksa hep buyuk olcekli duzene mi baglisiniz? (Ona gore 1 2 ozelden sorum olabilir)3D cizim yapiyorum. Su arıtma tesisleri vs yapiyoruz sirket olarak
Hemen binalara kullanacaksın değil mi?Ufak capta konut ya da sitelerede entrgrasyonunuz var mi hocam?yoksa hep buyuk olcekli duzene mi baglisiniz? (Ona gore 1 2 ozelden sorum olabilir)
Nerdeee, bana o harcamayi yapacak muteahhit patronu gostersene... Maas beklentimden biraz kirar calisirim yaninda valla.Hemen binalara kullanacaksın değil mi?
TOKİ’lerin yeni projelerinde güneş panelleri var ama sadece onlarda var. Bu arada ben sana dm atamıyorum.Nerdeee, bana o harcamayi yapacak muteahhit patronu gostersene... Maas beklentimden biraz kirar calisirim yaninda valla.
Surdurulebilir enerji kapsaminda 0 efor var, ve yonetmelik zorlamasi asla yok.
En onemli konulardan biri acikcasi statik ve deprem dayanikliligindan sonra. Su ve enerji onemsenmeyen buyuk detaylardan biriyken hemde. Texasta yasayan biri var bildigim, evinde elektrik uretiyor mesela, bahce ve catisinda panel var. Bir seyler daha vardi hatta. Adam harcadigindan cok urettigi icin, fazlasini sehre veriyor altyapi ile. Fatura odemiyor hatta duruma gore odeme bile aliyordu galiba.
Bizim florya projesinde de luks olsada boyle detaylar yapmayacaklardir. Anca iski nin sart kostugu su sarnicini yapar birakirlar(ki buda yakin gecmiste kural yapildi, muteahhitler minnacik sarnici havuza donusturecegim diye milleti kandiriyor) - sonra neden iskan surecinde problem cikti...
Medeni durumunuz nedir Savas beyisim: savaş barış
meslek: marangoz
takım: tutmuyorum
inşallah prim gününü doldurup emekli olmayı planlıyorum
Bekarım efendim.Medeni durumunuz nedir Savas bey
sizi Amsterdama davet etmek istiyorum benimle bir cay icmek misinizBekarım efendim.
Kadınlardan uzak bir yaşamı tercih ettim.
sizi Amsterdama davet etmek istiyorum benimle bir cay icmek misiniz
En son yonttugunuz eser nedir. Görsel alabilirmiyiz.isim: savaş barış
meslek: marangoz
takım: tutmuyorum
inşallah prim gününü doldurup emekli olmayı planlıyorum
Gazoz kapağı açacağı tasarladım. Biraz modern dokunuşlar yaptım biraz da ortaçağı yansıtmaya çalıştımEn son yonttugunuz eser nedir. Görsel alabilirmiyiz.