Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 32.203
- 9.363
- 2.688
Renktaş 2011'de üye olmuşsun yeni uye sandım. 13 yıl mesaj atmamişsin nasıl dayandin?Cok sükür evli ve 2 cocuk babasiyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş 2011'de üye olmuşsun yeni uye sandım. 13 yıl mesaj atmamişsin nasıl dayandin?Cok sükür evli ve 2 cocuk babasiyim
Çok iyi oldu..Cok sükür evli ve 2 cocuk babasiyim
Ama sen dul degilmiydinÇok iyi oldu..
Forumda bekar erkekleri kabul etmiyoruz. eşlerimiz sadece evli erkeklerle takılmamıza izin veriyorlar
barıştık 15 gün aynı evde deneyelim dedikAma sen dul degilmiydin
Hic sorma. Tam hatirlamiyorum ama ya uygulama ile veya sifremle sorunlar olmustu. Sonra ciktim. Zaman cabuk geciyor.Renktaş 2011'de üye olmuşsun yeni uye sandım. 13 yıl mesaj atmamişsin nasıl dayandin?![]()
Avatar bulamadin agabey kendine ne bicim tasarimcisinn. Önundeki parke taslari yamuk olsa oturur duzeltirsin ama avatar koymuyorsun surayaHic sorma. Tam hatirlamiyorum ama ya uygulama ile veya sifremle sorunlar olmustu. Sonra ciktim. Zaman cabuk geciyor.
Forum habersiteleri filan hikaye. Tek gercek GALATASARAY
Aklima drogbanin geldiginde ucagini takip ettigimiz zaman geldi. Daldiiim gittim.Avatar bulamadin agabey kendine ne bicim tasarimcisinn. Önundeki parke taslari yamuk olsa oturur duzeltirsin ama avatar koymuyorsun suraya
@Feramuz Kayalar acilllen yeni üyenin yaşına bakkkkkkAklima drogbanin geldiginde ucagini takip ettigimiz zaman geldi. Daldiiim gittim.![]()
Adem hoşgeldinAklima drogbanin geldiginde ucagini takip ettigimiz zaman geldi. Daldiiim gittim.![]()
Helal olsunCevap: GSCimbom Tanışma Alanı
İsim:Oğuzhan
Soyad:Ölmez
Meslek:Öğrenci
İlgi alanı:Galatasaray,Bilgisayar
@Doruk Ata TANRIVERDİ arkadaşa forumu gezdir.İsim: suphi
Soyad: acar
Meslek: Lojistik
İlgi Alanı: Futbol - Sinema vb.
Fenerliyim ve saygı çerçevesinde sohbet etmekle ilgileniyorum.
Herkese hayırlı forumlar.
Keramettin’in yakın arkadaşıyım.
Ustaaa herif fenerliyim diyor. Nasil gezdireyim ya beni de fenerli yaparsa@Doruk Ata TANRIVERDİ arkadaşa forumu gezdir.
Gezdir diyorsam gezdir mkUstaaa herif fenerliyim diyor. Nasil gezdireyim ya beni de fenerli yaparsa
Hoşgeldiniz Suphi Beyİsim: suphi
Soyad: acar
Meslek: Lojistik
İlgi Alanı: Futbol - Sinema vb.
Fenerliyim ve saygı çerçevesinde sohbet etmekle ilgileniyorum.
Herkese hayırlı forumlar.
Keramettin’in yakın arkadaşıyım.