GSC Tanışma Alanı

Cevap: GSC Tanışma Alanı

şaka yaptım osman kandrıdım seni özür dilerim vicdanıma yenik düştüm :/

Yunus Nevizadenin birinci kuralını ihlal ediyosun konseyde senin ihracını gündeme getireceğim.

Fark etmiştim de bozuntuya vermedim :D Nevizade Sakini nedir peki?

ben bilgi veremem yeterince kural ihlal ettim özür dilerim

eyes-wide.jpg

Fark etmiştim de bozuntuya vermedim :D Nevizade Sakini nedir peki?

Mesaj sayınız arttıkça yıldız sayınız ve avatarınızın altında yazan yazı değişir. Belirli nitelikleri karşıladığınız zaman Tecrübeli Üye, Nevizade Sakini veya Galata Sarayı Efendileri gibi ekstra eklentiler alabilirsiniz (bunlara kabaca rütbe diyoruz) Bunların detayları çeşitli yerlerde açıklanmıştır.

Mesaj sayınız arttıkça yıldız sayınız ve avatarınızın altında yazan yazı değişir. Belirli nitelikleri karşıladığınız zaman Tecrübeli Üye, Nevizade Sakini veya Galata Sarayı Efendileri gibi ekstra rütbelere getirilebilirsiniz. Bunların detayları çeşitli yerlerde açıklanmıştır.

beni niye nevizadeye almıyon

Mesaj sayınız arttıkça yıldız sayınız ve avatarınızın altında yazan yazı değişir. Belirli nitelikleri karşıladığınız zaman Tecrübeli Üye, Nevizade Sakini veya Galata Sarayı Efendileri gibi ekstra eklentiler alabilirsiniz (bunlara kabaca rütbe diyoruz) Bunların detayları çeşitli yerlerde açıklanmıştır.

beni niye nevizadeye almıyon

.net

Teşekkürler, anladım. :)

Yukarıdan tanıdığın var mı reis :D:D:D iyice torpile bağladım sanki işe giriyor..:D

hayri ve refik abi forumun kabadayıları olur.bana nevizadeye gel dediler.özgür abiye de 1 ay önce mesaj attım.ama demedi bişey.aslında en çok özgür abi sever beni.

Sevmekle ne ilgisi var olum sevmekle verilse hepinizi mod yapayım o zaman :D

Herkese selamlar arkadaşlar... Adet yerini bulsun, yeni üyeler yazıyormuş, bizden de bir yorum gelsin buraya...

Hosgeldin, keyifli vakitler gecirirsin insallah.

Geri
Üst Alt