Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyoglunda oturanların aldıgı bir tag
şaka yaptım osman kandrıdım seni özür dilerim vicdanıma yenik düştüm :/
Fark etmiştim de bozuntuya vermedimNevizade Sakini nedir peki?
Fark etmiştim de bozuntuya vermedimNevizade Sakini nedir peki?
Yunus Nevizadenin birinci kuralını ihlal ediyosun konseyde senin ihracını gündeme getireceğim.
Mesaj sayınız arttıkça yıldız sayınız ve avatarınızın altında yazan yazı değişir. Belirli nitelikleri karşıladığınız zaman Tecrübeli Üye, Nevizade Sakini veya Galata Sarayı Efendileri gibi ekstra rütbelere getirilebilirsiniz. Bunların detayları çeşitli yerlerde açıklanmıştır.
Mesaj sayınız arttıkça yıldız sayınız ve avatarınızın altında yazan yazı değişir. Belirli nitelikleri karşıladığınız zaman Tecrübeli Üye, Nevizade Sakini veya Galata Sarayı Efendileri gibi ekstra eklentiler alabilirsiniz (bunlara kabaca rütbe diyoruz) Bunların detayları çeşitli yerlerde açıklanmıştır.
beni niye nevizadeye almıyon
Mesaj sayınız arttıkça yıldız sayınız ve avatarınızın altında yazan yazı değişir. Belirli nitelikleri karşıladığınız zaman Tecrübeli Üye, Nevizade Sakini veya Galata Sarayı Efendileri gibi ekstra eklentiler alabilirsiniz (bunlara kabaca rütbe diyoruz) Bunların detayları çeşitli yerlerde açıklanmıştır.
beni niye nevizadeye almıyon
Yukarıdan tanıdığın var mı reisiyice torpile bağladım sanki işe giriyor..
![]()
hayri ve refik abi forumun kabadayıları olur.bana nevizadeye gel dediler.özgür abiye de 1 ay önce mesaj attım.ama demedi bişey.aslında en çok özgür abi sever beni.
Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz![]()