Şahin Şarif
10 Numara!
- 30 Ağustos 2010
- 15.011
- 1
- 1.203
bana adammısın demeye getiriyosun açıkça cevap vermicemmi buna,açıkla bunu bir zahmet ne demek istedin
adresleri karistirdin sen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana adammısın demeye getiriyosun açıkça cevap vermicemmi buna,açıkla bunu bir zahmet ne demek istedin
sendede bi arıza var ama neyse çözücem hepinizi, ne ayaksınız görcez.
adresleri karistirdin sen.
dün yaşanan tatsızlıklardan sonra , bugün temiz bir sayfa açalım ,
hepinize selamlar ,
Ben Hurşit , Bayburt doğumluyum.
Kendini tanıtma kısmında kısaltmaya gitmişsin. Montajla gereksiz kısımları attın sanırım.
olay çıkt ya dün , ne yazdıysam alay edildi , az yazalımki az alay edilsin
Sende biraz başka başlıklara falan git. Oralarda düşüncelerini paylaş. Uzamasın olay. Zamanla alışır ve kendine yer edinirsin.
O degilde kalabalik ufak ortamlarda bile sevmediginiz adamlar oluyor, saygisizlik yapan oluyor burasi forum en az 1000 kisi var herkes size uygun davranamaz.
16 yasindaki cocuk gelmis bana laf ediyor mesela ki onu zamaninda mod yapan da bizdik ama takilmam yani yerimde baskasi olsa foruma bir daha sokmazdi belki.
Cevap vermemeyi takmamayi bilin stres yapmaya gerek yok.
$
Olum seni cok fena yaparim akilli ol bir daha da boyle sacma sapan hareketlerini gormeyeyim hiyara bak.
$