GSC Tanışma Alanı

Neyse ben biraz ortamı dağıtayım...

Levent UYGUN,

32 yaşındayım

Makine Mühendisiyim

Evliyim 4 aylık bir kızım var

Malatyalıyım ancak Ankara'da yaşıyorum.

Boyumu kilomu yazmıyorum. Nasılsa alacak olan almış. :)

Buradaki arkadaşların da kavgadan uzak, hoş bir şekilde muhabbet ederek birşeyleri paylaşmalarını umut ediyorum.

Neyse ben biraz ortamı dağıtayım...

Levent UYGUN,

32 yaşındayım

Makine Mühendisiyim

Evliyim 4 aylık bir kızım var

Malatyalıyım ancak Ankara'da yaşıyorum.

Boyumu kilomu yazmıyorum. Nasılsa alacak olan almış. :)

Buradaki arkadaşların da kavgadan uzak, hoş bir şekilde muhabbet ederek birşeyleri paylaşmalarını umut ediyorum.

Helal olsun :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen arkadasina tanidigina hiyar demedin mi hic bi konu hakkinda? Saçmaliyorsun varya

Ben arkadaşlarıma küfürlü de konuşurum biri bile alınmaz ama burada yazmam.. O tip bir şey diyeceksen açarsn özelden dersin diyeceğin şeyi..Ben nereden bileyim onların yakın arkadaş olduğunu derim ki iyi ya hıyar yazmak falan suç değil öbür gün ben de başkasına hıyar derim..Ben bu mesajı raporlasam raporladığım kişi bana onlar yakın arkadaş birbirlerine alınmazlar ceza veremeyiz mi diyecek ? Şimdi ben saçmalamış mı oluyorum zeki kardeşim ?

Bu mantık doğrudur diyorsan diyecek lafım yok..

Yoo mantik dogru demiyorum. Orada o tepkiyi vermem gerekliydi ve verdim bunu kendim icinden ziyade herkes icin yaptim bu noktaya bile takiliyorsan gercek hayatta nasil birisin cok merak ediyorum.

Bakin dunyada ve ozellikle ulkemizde hic bir yerde stabillik yoktur olamaz da. Burada gonullu calisan adamlardan tamamen adil bir yonetim bekleyemezsin. Ben yillarca ust yonetimdeydim forumda ve gittim gercek hayatta gorustugum adami 2 ay attim kimi zaman. Sen adam kayirmayi dusunmesen bile olabiliyor bunlar istemeden cunku benim aklim sadece burada olamaz. Tum yapiya her an her saniye hakim olamam.

Ayrica en onemlisi calisiyorsan orada da vardir adam kayirma dedigin olay her yerde var ve sen her yerde bu tepkileri verebiliyor musun? Burada sallamak cok kolay degil mi mesela? Forumu acip yaziyorsun bir zararin yok ama reelde asla yapamayacagin seyler bunlar. Neyse hep dedi yine diyorum yapici olun. Herkes biliyor neyin dogru oldugunu zaten uygulanamiyorsa uygulanmasina yardim etmeye calisin. Sikayet etmeyi herkes becerir cozum odakli olunca sorunlar cozulur.

$

Tanisma alani tartisma alanina donmesin arkadaslar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yoo mantik dogru demiyorum. Orada o tepkiyi vermem gerekliydi ve verdim bunu kendim icinden ziyade herkes icin yaptim bu noktaya bile takiliyorsan gercek hayatta nasil birisin cok merak ediyorum.

Bakin dunyada ve ozellikle ulkemizde hic bir yerde stabillik yoktur olamaz da. Burada gonullu calisan adamlardan tamamen adil bir yonetim bekleyemezsin. Ben yillarca ust yonetimdeydim forumda ve gittim gercek hayatta gorustugum adami 2 ay attim kimi zaman. Sen adam kayirmayi dusunmesen bile olabiliyor bunlar istemeden cunku benim aklim sadece burada olamaz. Tum yapiya her an her saniye hakim olamam.

Ayrica en onemlisi calisiyorsan orada da vardir adam kayirma dedigin olay her yerde var ve sen her yerde bu tepkileri verebiliyor musun? Burada sallamak cok kolay degil mi mesela? Forumu acip yaziyorsun bir zararin yok ama reelde asla yapamayacagin seyler bunlar. Neyse hep dedi yine diyorum yapici olun. Herkes biliyor neyin dogru oldugunu zaten uygulanamiyorsa uygulanmasina yardim etmeye calisin. Sikayet etmeyi herkes becerir cozum odakli olunca sorunlar cozulur.

$

Ya hocam sen örnekle dediğin için yazdım... Olayın genelinde haklı olduğunu düşünüyorum ama hakaret olayında bence stabillik olmalı.. AYrıca ben birilerinin hatalarını araştıracak değilim benim hakaret-küfürden ziyade asıl sıkntım forumda seviyenin inanılmaz düşmesi...BUnda yöneticler suçlu o suçlu bu suçlu demiyorum kaç zamandır dikkatimi çekiyor en son bu bölümde yazayım dedim..

Onur Eren

21 yaşındayım

Öğrenciyim umarım ileride Kontrol Mühendisi olacağım.

Tekirdağlıyım İstanbul'da yaşıyorum.

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum herkese iyi günler.

Raporlarsaniz gereken ceza elbet verilir. Tum forumlara tek tek bakamiyoruz malesef. Tabi bir de sizin neyi hakaret olarak algiladiginiza gore degisen durumlar da var.

Dedigim gibi rapor sistemini kullanirsaniz boyle bir sikayete gerek kalmaz.

dün kaç tane mesaj

raporladım , hiçbişey olduğu yokki

hakaret olarak algıladım şeyde

ismimle alay edilerek küfür edilmesi

Ya hocam sen örnekle dediğin için yazdım... Olayın genelinde haklı olduğunu düşünüyorum ama hakaret olayında bence stabillik olmalı.. AYrıca ben birilerinin hatalarını araştıracak değilim benim hakaret-küfürden ziyade asıl sıkntım forumda seviyenin inanılmaz düşmesi...BUnda yöneticler suçlu o suçlu bu suçlu demiyorum kaç zamandır dikkatimi çekiyor en son bu bölümde yazayım dedim..

Bence haklısın. Ama bu forumun değil bütün internetin sorunu. Kısa cevaplar vermek, karşıdakini mat etmek marifet sayılmaya başladığı için insanlar kendilerini izah etmek yerine ufak kelimelerle birbirlerini vurmaya çalışıyor. yav he he bilmem ne saçma sapan şeyler. Belli satırı aştı mı yazı zaten okumadan geçiyor insanlar.

Bilmiyorum o zamanlar var mıydın eskiden forumda bir tartışma platformu vardı spor dışı konular için (bilim, din, siyaset, sosyal hayat). Onun ilk dönemlerinde mesela Devrim, Ozan abi, Namık, Emir gibi adamlar uzun uzun yazılar yazıp müthiş tartışmalar sohbetler döndürürdü. Sonra bu konuşmaları gören herkes dahil olmak istedi. Şans verdik ama çerçeve "yav he he, he öyledir tabii, din düşmanısın, yobazsın" ekseninden çıkamadı ve güzelim alan kapatıldı.

Aslında çok genel ve doğru bir noktaya değindin de burada değindiğin için, burada da samimi insanlar birbirine takılmakta olduğu için tepki gördün.

Hocam illa küfüre-hakarete odaklanmayın bence onların da ötesinde tavırlarıyla ceza alması gerekn kişiler var..Bunları ne yapacağız ? Adama tavrından dolayı ceza da verilmez..

Raporlama olayında eksik olduğum doğrudur daha önce 2 kez raporladım 2'sinde de sonuç görmedim demek ki hakaret değilmiş raporladığım şeyler..

Bu arada şunu da belirteyim gerektiğinde tavırlardan dolayı da ceza alıyor üyeler tahrik edici mesajlardan falan zaten üst üste belli tarzda mesaj atan adamları herkes biliyor abarttıkları zaman ceza alıyorlar.

Şunu da anlamanız gerekir diye düşünüyorum sonuçta burası sanal bir ortam internet üzerinden konuşuyor insanlar bu yüzden daha rahat davranıyorlar bazıları trollükte yapıyor ama aşırı derecede baskılayıcı olursa yöneticiler sitenin işleyişinin bozulacağını düşünüyorum biraz serbestlik tanınmalı üyelere tabi belli sınırlar içerisinde demek istediğim herkesin aşırı derecede saygılı olmasını bekleyemeyiz keşke öyle olsa ama imkansız bu yüzden belli bir denge göz etmeye çalışıyor yöneticiler.

Siz yine de rahatsız olduğunuz durumları raporlayın eğer forum kurallarına aykırıysa gereken yapılır.

Ben arkadaşlarıma küfürlü de konuşurum biri bile alınmaz ama burada yazmam.. O tip bir şey diyeceksen açarsn özelden dersin diyeceğin şeyi..Ben nereden bileyim onların yakın arkadaş olduğunu derim ki iyi ya hıyar yazmak falan suç değil öbür gün ben de başkasına hıyar derim..Ben bu mesajı raporlasam raporladığım kişi bana onlar yakın arkadaş birbirlerine alınmazlar ceza veremeyiz mi diyecek ? Şimdi ben saçmalamış mı oluyorum zeki kardeşim ?

O bakis açisi ile haklisin ama 2012 den beri uyesin, burada x kisi birine Hiyar dese digeri ona karsilik vermez mi? Karsilik vermeyip kahkahkoh guluyorsa, yada normal sekilde konusmaya devam ediyorsa bilirsinki aralarinda bi olay. [bence]

Ulkede kontrolcu yok yonetimde iki tane var la.

Bu arada Namik nerelerde yav gozukmuyor hic:D

$

Kendinizle alakali olmayan her halti raporlamayin ve her olaya dahil olmayin.Kimin birbiriyle samimi kimin sakalastigini bilmiyorsunuz

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Evet abi Feyzi'den bahsediyorum konuşuyorduk bir ara ama bu aralar göremedim sitede denk gelmedik sanırım okulda da hiç görüşemedik.

Bu arada bölümün de adı değişmiş abi Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği yapmışlar ders programı da biraz değişecekmiş.

Geri
Üst Alt