GSC Tanışma Alanı

Neyse ben biraz ortamı dağıtayım...

Levent UYGUN,

32 yaşındayım

Makine Mühendisiyim

Evliyim 4 aylık bir kızım var

Malatyalıyım ancak Ankara'da yaşıyorum.

Boyumu kilomu yazmıyorum. Nasılsa alacak olan almış. :)

Buradaki arkadaşların da kavgadan uzak, hoş bir şekilde muhabbet ederek birşeyleri paylaşmalarını umut ediyorum.

Tanıştığımıza ziyadesiyle memnun oldum muhterem.

Neyse ben biraz ortamı dağıtayım...

Levent UYGUN,

32 yaşındayım

Makine Mühendisiyim

Evliyim 4 aylık bir kızım var

Malatyalıyım ancak Ankara'da yaşıyorum.

Boyumu kilomu yazmıyorum. Nasılsa alacak olan almış. :)

Buradaki arkadaşların da kavgadan uzak, hoş bir şekilde muhabbet ederek birşeyleri paylaşmalarını umut ediyorum.

Kaç senede bitirdin abi :(

Tanıştığımıza ziyadesiyle memnun oldum muhterem.

Bilmukabele... Ben de sizin gibi bir beyefendi ile tanıştığıma çok memnun oldum muhterem... :)

Kaç senede bitirdin abi :(

Tevfik kardeşim... Maddi sıkıntı yaşamıyorsan okulunu uzatabildiğin kadar uzat. Hazırlıkla beraber 5 senelik okulu 7,5 senede bitirdim. Hazırlıkta bir sene tekrarım oldu. Ardından başka özel problemler yaşadım. Anca bu zamanda bitirebildim. Ama ne öğrenirsen iş hayatında öğreniyorsun merak etme.

Bilmukabele... Ben de sizin gibi bir beyefendi ile tanıştığıma çok memnun oldum muhterem... :)

Tevfik kardeşim... Maddi sıkıntı yaşamıyorsan okulunu uzatabildiğin kadar uzat. Hazırlıkla beraber 5 senelik okulu 7,5 senede bitirdim. Hazırlıkta bir sene tekrarım oldu. Ardından başka özel problemler yaşadım. Anca bu zamanda bitirebildim. Ama ne öğrenirsen iş hayatında öğreniyorsun merak etme.

yani 1.5 sene uzatman olmuş bölümde benim hedefim inşallah 1 sene maksimum :D

Aynen derslerde gördüklerimiz sadece teorik hiç bir işe yaramıyor.Yazları saclardan ağır makinelar üreten bir yerde normal işçi gibi atölyede tezgahlarda falan çalışıyorum.O kısa 2-3 aylık dönem çok faydalı oluyor.

Geri
Üst Alt