- 3 Temmuz 2012
- 141.508
- 89.485
- 5.478
Kerim bey yine gergin :d
beratın gözlüklere for
beratın gözlüklere for
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tanışma alanı olmuş tartışma alanı, kimsede görmüyor şurayı. Şimdi raporlasam kötü oluyorum neyse
HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ne kadar amacsiz ve bos bir mesaj. Sirf yorum yapmis olmak icin yazilmis.
$
Mesajımı iyi okumanızı tavsiye ederim Levent bey![]()
Aslına bakarsanız sizin Kerim Bey'e vermiş olduğunuz cevabı onaylayacak nitelikte bir cümleydi benim yazdığım ama sanırım siz benim cümlemi yanlış anladınız Yunus Bey...
Bu Yunus Can Dublen ne kadar boş adam arkadaş ne acısı varsa artık.Hep yakalıyorum böyle mesajlarını
Ne diye raporlayacaksin mesela bunlar sakalasiyor beni aralarına almıyor diye mi? Gercekte de böyle sıkıcı, kasinti ve ciddiyseniz çok kötü ya.
*tapatalk*
Ne diye raporlayacaksin mesela bunlar sakalasiyor beni aralarına almıyor diye mi? Gercekte de böyle sıkıcı, kasinti ve ciddiyseniz çok kötü ya.
*tapatalk*
Ya beni ilgilendirmez de bu kadar sıkıcı olmak kötü bir şey.
Burada böyle kasıntı takılmıyoruz biz çoğu kişi çoğuyla samimi..Lafı yiyen şikayetçi olmuyor sen niye oluyorsun. Ozan yukarıda doğru yazmış insanların birbirleri ile olan ilişkileri bilmeden lambur lumbur karışmayın bir her şeye. Eğer bir durum varsa lafı yiyen kişi şikayet eder zaten.
Şakalaşma ? Millet kızmış birbirine hakaret etmiş bende her sayfayı yenilediğim de konu en üste geliyor ve bende konunun içine giriyorum bir çok hakaret.
Hakaret ne zamandır şakalaşma oldu ?
Tamam özür diliyorum sizden mesajlarımı siliyorum .
çok haklısınız bence Yunus bey
hakaret ne zamandır şakalaşma oldu
ayrıca ben daha yeni üye olduum gün
bi kişi tanımazken
samimiyetim yokken bana hakaret edildi , küfür edildi
bide kişi kendisi şikayet etsin denmiş
kimbilir kaç defa şikayet ettim
sonuç ne koca bi sıfır
sevigli arkadaşlarım kardeşlerim
kusura bakmayın bütün akşam sizi
kendimden mahrum bıraktım
alemlere akmıştım devamda edicem