GSC Tanışma Alanı

Kerim bey yine gergin :d

beratın gözlüklere for

Tanışma alanı olmuş tartışma alanı, kimsede görmüyor şurayı. Şimdi raporlasam kötü oluyorum neyse

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ne kadar amacsiz ve bos bir mesaj. Sirf yorum yapmis olmak icin yazilmis.

$

Mesajımı iyi okumanızı tavsiye ederim Levent bey ;)

Aslına bakarsanız sizin Kerim Bey'e vermiş olduğunuz cevabı onaylayacak nitelikte bir cümleydi benim yazdığım ama sanırım siz benim cümlemi yanlış anladınız Yunus Bey...

Bu Yunus Can Dublen ne kadar boş adam arkadaş ne acısı varsa artık.Hep yakalıyorum böyle mesajlarını

Ne diye raporlayacaksin mesela bunlar sakalasiyor beni aralarına almıyor diye mi? Gercekte de böyle sıkıcı, kasinti ve ciddiyseniz çok kötü ya.

*tapatalk*

Ne diye raporlayacaksin mesela bunlar sakalasiyor beni aralarına almıyor diye mi? Gercekte de böyle sıkıcı, kasinti ve ciddiyseniz çok kötü ya.

*tapatalk*

Şakalaşma ? Millet kızmış birbirine hakaret etmiş bende her sayfayı yenilediğim de konu en üste geliyor ve bende konunun içine giriyorum bir çok hakaret.

Hakaret ne zamandır şakalaşma oldu ?

Tamam özür diliyorum sizden mesajlarımı siliyorum .

Ben gergin falan degilim gencler emin olun sizin bu kasintiliginizin mantiksiz oldugunu anlatmaya calisiyorum. Merak etmeyin bana bozulacak adama laf etmem.

$

:D Ya beni ilgilendirmez de bu kadar sıkıcı olmak kötü bir şey.

Burada böyle kasıntı takılmıyoruz biz çoğu kişi çoğuyla samimi..Lafı yiyen şikayetçi olmuyor sen niye oluyorsun. Ozan yukarıda doğru yazmış insanların birbirleri ile olan ilişkileri bilmeden lambur lumbur karışmayın bir her şeye. Eğer bir durum varsa lafı yiyen kişi şikayet eder zaten.

*tapatalk*

geçen gün bana da yaptılar bu terbiyesizliği , şakalaşıyorlardı bende katılmak istedim , cevap verme nezaketinde bulunmadılar , raporladım.

:D Ya beni ilgilendirmez de bu kadar sıkıcı olmak kötü bir şey.

Burada böyle kasıntı takılmıyoruz biz çoğu kişi çoğuyla samimi..Lafı yiyen şikayetçi olmuyor sen niye oluyorsun. Ozan yukarıda doğru yazmış insanların birbirleri ile olan ilişkileri bilmeden lambur lumbur karışmayın bir her şeye. Eğer bir durum varsa lafı yiyen kişi şikayet eder zaten.

Özgür lütfen sende yönetimdeydin kaç ay veya yıl galiba öyle hatırlıyorum .

Forum kurallarını benim kadar sende iyi biliyorsundur .

Senin verdiğin örnek çok anlamsız geldi , bu olayı sosyal hayatımıza bağlarsak ;

Biri gözünün önünde karısını dövüyor öldüresiye sen gidip polisi aramıyorsun! "banene" diyip gidiyorsun o şikayet etsin . Bunun gibi bir çok örnek verilebilir . Yanlış mı düşünüyorum ?

Sosyal hayatımda ciddi biri değilimdir. Şen biriyim ama kurallara uymaya çalışırım çoğu zaman . Ben bu forumun laçkaşmasını istemeyen biriyim , site ortaklığı yaptım bu forumda kısa bir süre gerçektende bunun için çabaladım . Site ortaklığından çıktım diye değil bu sitemim öyle bir sitemim yada yönetime karşı ön yargım olsa Abdullah abiye ulaşıp siteye 1.5 2k lık reklam alımı yaptırmazdım karşılık beklemeden. Bunları burada söylememde yanlış ancak böyle düşünülmekten nefret ediyorum . Biri çıkıyor Yunus Can Dublen boş bir adam diyor klavye başında ama yanımda bunu söyleyecek cesareti olmayan insanlar çıkıp burada artist artist konuşması insanın sinir katsayısını yükseltiyor.

Yani bilmiyorum çok mu yanlış düşünüyorum yanlış düşünüyorsam affola , benim tek amacım GSCimbom seviyeli olsun , Galatasaray konuşulsun . Haber siteleri gelsinler buraları takip etsinler buradan yazılanlılardan örnek alsınlar . Ama laylaylom olunca olmuyor seviye düşüyor , yazı kalitesi düşüyor , eğlence sitesine dönüşüyor. Eğlence forumum vardı orada bende öyle konuşuyordum ama burası GSC o yüzden çok seviye mi bozmamaya çalışıyorum elimden geldiğince.

Şakalaşma ? Millet kızmış birbirine hakaret etmiş bende her sayfayı yenilediğim de konu en üste geliyor ve bende konunun içine giriyorum bir çok hakaret.

Hakaret ne zamandır şakalaşma oldu ?

Tamam özür diliyorum sizden mesajlarımı siliyorum .

çok haklısınız bence Yunus bey

hakaret ne zamandır şakalaşma oldu

ayrıca ben daha yeni üye olduum gün

bi kişi tanımazken

samimiyetim yokken bana hakaret edildi , küfür edildi

bide kişi kendisi şikayet etsin denmiş

kimbilir kaç defa şikayet ettim

sonuç ne koca bi sıfır

çok haklısınız bence Yunus bey

hakaret ne zamandır şakalaşma oldu

ayrıca ben daha yeni üye olduum gün

bi kişi tanımazken