Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 19.512
- 7.926
- 1.818
selamun aleyküm renktaslar yeni üye oldum buraya.
Beraber galatasarayimizin basarilarini kutlamak dilegiyle..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam 30 ekimde üye olmuşsun bugün üye oldum diyorsun
kusura bakma bugün tehlikeli bir gün
Ismım Seda , İstanbuldan katılıyorum. Istanbulda bir otelde aşçılık yapıyorum. Dünya mutfaklarına hakimim. Kombineli GALATASARAY taraftarıyım. Aşığım renklerine armasına formasına aşık..
teşekkürler![]()
Ismım Seda , İstanbuldan katılıyorum. Istanbulda bir otelde aşçılık yapıyorum. Dünya mutfaklarına hakimim. Kombineli GALATASARAY taraftarıyım. Aşığım renklerine armasına formasına aşık..
teşekkürler![]()
Doğruları konuşalım şimdi.Kimin alt üyeliğisin ?
Doğruları konuşalım derken doğruları konuşalım, Bayan olmam mı rahatsız etti sizi ? Size sormadan üye olduğum için kusura bakmayın. Farzet ki ben alt üyeyim , karakterimiz alt olmasın önemli olan bu.
Doğruları konuşalım şimdi.Kimin alt üyeliğisin ?
Terbiyesizlik yapma. Bayan diye Alt mi olcak. niye üst degilde alt? niye alt?
Ne terbiyesizliği ? Sen terbiyesizlik görmemişsin anlaşılan.O mesajta yanlış birşey yok.Ayrıca attığı mesajdan sonra hoşgeldin demişim.Fazla uzatma gece gece senle uğraşamam.
teşekkürler![]()