Seda Şeneroğlu
Yeni Üye
- 8 Aralık 2013
- 38
- 0
- 576
Öyleyse yarışmaya başlayalım mı seda hanım?
ben başladım bile Recep Bey , sizede iyi şanslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyleyse yarışmaya başlayalım mı seda hanım?
as kamil bey, iyi şanslar
saol ciğerim sor bakam
İsmail müteferrika kimdir
ibraam la o matbaacı benimi yiyecen
Başlık uplandıkça Hakan Abi'nin fotosunu görüyorum yeni mesajlarda. Üzülüyorum be.
Umarım artık rahatsındır abim.
Hepinize selam ve saygılar ey şanlı takımın şanlı taraftarları.. Denizli'den katılıyorum aranıza üniversite öğrencisiyim. Aslen Kocaeliliyim.. Football Manager, Yabancı dizi ve filmler ile Galatasaray dışında ilgilendiğim herhangi bir şey yoktur![]()
Hepinize selam ve saygılar ey şanlı takımın şanlı taraftarları.. Denizli'den katılıyorum aranıza üniversite öğrencisiyim. Aslen Kocaeliliyim.. Football Manager, Yabancı dizi ve filmler ile Galatasaray dışında ilgilendiğim herhangi bir şey yoktur![]()
Hoşgeldin kardeşim. Sana ufak bir tavsiye forumun elit ve atarlı futbol ulemaları var onlara dikkat et. Zira onların her yazdığı doğru!
Keyifli forumlar.
Hoş geldin.
Ismım Seda , İstanbuldan katılıyorum. Istanbulda bir otelde aşçılık yapıyorum. Dünya mutfaklarına hakimim. Kombineli GALATASARAY taraftarıyım. Aşığım renklerine armasına formasına aşık..
teşekkürler![]()
Ismım Seda , İstanbuldan katılıyorum. Istanbulda bir otelde aşçılık yapıyorum. Dünya mutfaklarına hakimim. Kombineli GALATASARAY taraftarıyım. Aşığım renklerine armasına formasına aşık..
teşekkürler![]()