GSC Tanışma Alanı

bac59flc4b1ksc4b1z-2.jpg

eyw abi

Demirhan Acar, 19, ist , öğrenci ben çoğunuza aşinayım gerçi, o üye olmayıp sürekli forumu okuyan ziyaretçi kitlesindenim :D

bu yeni üyelikten kaç mesajda çıkılıyor? bazı konulara yorum atılmıyormuş da ;(

selam 35 yaşında xamax maçında ilkokul bebesi olan 20 yaşına kadar mağlubiyetlerde ağlayan sonra kendisini kontrol etmeyi başaran ama içindeki sevdası asla sönmeyen angaralı bir aslanım :gsbayrak:

selam 20 yaşındayım istanbulda oturuyorum öğrenciyim :)

:gsbayrak: şampiyon :cimbombom: :)

Adim Yasin
Soyadim Simsek
Gecekondum var Porshem var Lamborghinim var Laptopum var
benimle tanismak isteyen bayan taliplerimi beklerim :D

Herkese merhaba. Yoneticilerden gelen ozel mesajda bu konuyu kullanip kendimi tanitmam istendi. Tanitmak zorundamiym degilmiyim diye dusunurken yoneticileri sinirlendirmeyim bari dedim. :D Bulmam biraz zaman almis olsa da sonunda buradayim. :D
Ismim Cemre
23 yasindayim
New yorktan katiliyorum. Memleketim manisa
Ogrenciyim

Daha once forumlarla pek aram olmamisti bundan sonra da olmaz heralde. Sadece arada sirada anketlere oy vermek ve muslera'ya kalp isareti koymak icin girerim. :D

Merhaba Ben Melih,

26 Yaşındayım. 6 senedir profesyonel olarak video kurgu işiyle uğraşıyorum. Trt ve çeşitli kanallarda ki programların montajlarını yaptım.

Video konusunda herhangi bir desteğe ihtiyacı olan olursa yardım edebilirim.

Herkese merhaba. Yoneticilerden gelen ozel mesajda bu konuyu kullanip kendimi tanitmam istendi. Tanitmak zorundamiym degilmiyim diye dusunurken yoneticileri sinirlendirmeyim bari dedim. :D Bulmam biraz zaman almis olsa da sonunda buradayim. :D
Ismim Cemre
23 yasindayim
New yorktan katiliyorum. Memleketim manisa
Ogrenciyim

Daha once forumlarla pek aram olmamisti bundan sonra da olmaz heralde. Sadece arada sirada anketlere oy vermek ve muslera'ya kalp isareti koymak icin girerim. :D

u go to nyu¿

manisanin merkezindenim. orada hic yasamadim aslinda, kucukken dedemi ziyarete giderdim son zamanlarda pek ugradigim da soylenemez.

Geri
Üst Alt