GSC Tanışma Alanı

Cevap: GSCimbom Tanışma Alanı

İsim:Furkan

Soyad:Hattapoğlu

Meslek:Öğrenci

İlgi Alanı:Galatasaray,Futbol,Sinema,Müzik,PC

İsim : Timuçin (ÇETİN KAYA)

Soyisim : ÇETİNKAYA

Nereden : İstanbul (aslen Sinop)

Meslek : Memur

İlgi alanı : Futbol, Belgesel,kitap okuma

cenk savaş- istanbul- 23 yaşındayım-öğrenciyim-ilgi alanı: GALATASARAY-müzik dinlemek...

İsim : EYÜP GÜNEL

Meslek: Öğrenci

:)

Hoşgeldin Eyüp abi.

Merhabalar,

Ben Samet. Forumunuzu Tamer abi (Tamer İpekgül) sayesinde biliyordum fakat üye oluşum Facebook'taki grubunuzdan gelen mesaj üzerine oldu. İncelediğim kadarıyla çok şık bir site ile karşı karşıyayım. Galatasaray ile ilgili üye olduğum ilk site burası ve sanırım tek de olacak.. :)

Tekrar merhabalar herkese...

Isim: Mustafa

Yas: 31

Meslek: Ögrenci (31 yasinda ögrenci olur mu demeyin - okumaya 27 yasinda basladim :D)

GSCimbom Ailesine hoşgeldiniz arkadaşlar:)

Merhabalar,

Ben Samet. Forumunuzu Tamer abi (Tamer İpekgül) sayesinde biliyordum fakat üye oluşum Facebook'taki grubunuzdan gelen mesaj üzerine oldu. İncelediğim kadarıyla çok şık bir site ile karşı karşıyayım. Galatasaray ile ilgili üye olduğum ilk site burası ve sanırım tek de olacak.. :)

Tekrar merhabalar herkese...

Hoşgeldin Samet :)

Herkese merhabalar, iyi geceler. Ben Uğur forumu biraz önce internette gezerken buldum. İncelediğim kadarıyla görsel vede içerik açısından çok iyi:2_thumbs_up_-_anima. Öğrenciliğimin son dönemini yaşıyorum. Manisa İstanbul arası mekik dokuyorum..

Herkese merhabalar, iyi geceler. Ben Uğur forumu biraz önce internette gezerken buldum. İncelediğim kadarıyla görsel vede içerik açısından çok iyi:2_thumbs_up_-_anima. Öğrenciliğimin son dönemini yaşıyorum. Manisa İstanbul arası mekik dokuyorum..

Hoşgeldiniz.Forumda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle. :)

Hoşgeldin kardeşim

Isim: Bilal

Yas: 29

Meslek: Muhasebe

ya bu daha çok izdivaç tanışma falan gibi olmuş:D

Geri
Üst Alt