GSC Tanışma Alanı

Az önce sana da mention atacaktım koltuk konusuna cevap yazarken unutmuşum Teoman. Kusura bakma.
İyi oldu geldiğin :)

Estağfurullah ağabey. Nemli ortamlar akort düşmanı maalesef. Adını unuttum ama ben şu eşiğe takılan vidalı sistemden taktırdım o bile işe yaramadı pek.

Estağfurullah ağabey. Nemli ortamlar akort düşmanı maalesef. Adını unuttum ama ben şu eşiğe takılan vidalı sistemden taktırdım o bile işe yaramadı pek.

Uzun sap mı senin bağlama. Benim saz uzun sap. Belki de ondan yapıyor. Ayrıca övünmek gibi olmasın kulak benim çok hassas anında algılıyorum o tersliği. Tadım kaçıyor hemen.

Uzun sap mı senin bağlama. Benim saz uzun sap. Belki de ondan yapıyor. Ayrıca övünmek gibi olmasın kulak benim çok hassas anında algılıyorum o tersliği. Tadım kaçıyor hemen.

Evet ağabey genellikle uzun sap kullanıyorum ben. Daha kolay bozuluyor olabilir o konuda bilgim yok pek. Hafif akort bozukluklarını takmıyorum ben duymazdan geliyorum :D

Arkadaşlar ben daha önce mesaj atmıştım ama kendimden bahsedeyim az. İngilizce Öğretmenliği 4. sınıf okuyorum. Ankaralıyım. Artık güzel sohbetler yaparız hep inşallah

Org bozuldu Kemal hocam sorma. Yaklaşık 1 aydır bozuk. Bugün nihayet yolladım hepsiburada.com a. Bakalım sonuç ne olacak.

Bağlama da akort bozuluyor çok canım sıkılıyor. Ayaklık mı alsam acaba. Sesime göre ayarlıyorum hep. Azıcık kaydırırsam olmuyor.

Benim ses oktavım çok düşük. Yani 1- 1,5 oktav anca. Yok bile . En ufak kaymada ses tırtlıyor . Sigara bizi mahvetti. :D

Bağlamanın kulaklarına pudra sürersen etkili olur diye düşünüyorum :)

İsim:Murat

Soyad:Güney

Meslek:Vodafone store Manager

İlgi Alanı:futbol,sinema , Politika,teknoloji(mobilphone),Basketball,mma...

Geri
Üst Alt