Fatih Ahıska
Yeni Üye
- 7 Aralık 2017
- 73
- 11
- 253
Aleyküm Selam, hoş geldiniz.![]()
Hoş bulduk, sağolun...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aleyküm Selam, hoş geldiniz.![]()
hgdınız fatih bey
akhisar maçında dursuna tepki koydun mu üstad locası ordaydıgüney kale arkası 219. Haberleşiriz
akhisar maçında dursuna tepki koydun mu üstad locası ordaydı
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Küfür ettigi dogru mu?Benim sol tarafta kalıyor loca, bilmiyordum Dursun'un locası olduğunu, sonra öğrendim. Karıştı o taraf, anlamdık başta, sonra taraftara küfreden Alper Narman'ı gördüm aşağıya el kol hareketi yapıyordu. Zaten Sonra hep bir ağızdan .......![]()
Anladim, zahmet edip cevapladigin icin tesekkür ederim.Duyabilecek mesafede değildim, zaten o gürültüde tam altındakiler duymuştur ancak. Birden aşırı tepki oldu, küfretmese o kadar tepki olmazdı. Adamı locada belinden zor tutuyorlardı, aşağıya atlayacaktı nerdeyse.
Anladim, zahmet edip cevapladigin icin tesekkür ederim.
Slm
Ben Kora Balbay hamburgdan, bir sorunum var neden diger forumlarda Yorum yazamiyorum.
Slm
Ben Kora Balbay hamburgdan, bir sorunum var neden diger forumlarda Yorum yazamiyorum.
hoşgeldin renktaşSlm
Selamlar,Slm
Slm

Bunu yazdınya Berat damlar birazdan.İstanbul/Çanakkale arasında bir gezgin, batı tribündeyim, her maça olmasa da müsait durum oldukça maçlara geliyorum. Hepinize tekrardan merhabalar,
İstanbul/Çanakkale arasında bir gezgin, batı tribündeyim, her maça olmasa da müsait durum oldukça maçlara geliyorum. Hepinize tekrardan merhabalar,
hoşgeldiniz forumumuza abiİstanbul/Çanakkale arasında bir gezgin, batı tribündeyim, her maça olmasa da müsait durum oldukça maçlara geliyorum. Hepinize tekrardan merhabalar,
İsim: Mustafa
Soyad: Sevim
Nereden: Hatay
Meslek: Gazeteci
İlgi Alanı: Sinema, Edebiyat, Müzik, Tenis ve -Tabiki Galatasaray-
Herkese merhaba arkadaşlar;
Koyu bir Galatasaray taraftarıyım. Galatasaray'ı çok seviyorum. Fanatik biriyim; ancak holigan değilim. Yeri geldiğinde yönetimi eleştirir kendi çapımda boykot yaparım (GS Store'dan alışveriş yapmamak vs.) Futbol seyretmeyi çok seviyorum. Futbol hakkında sohbet etmeyi çok seviyorum. Hayatım boyunca hiçbir zaman futbol tartışması yapmadım. Umarım burada da yapmam. Sizlerle birlikte güzel sohbetler etmek, şampiyonluklar, kupalar kazanmak dileğiyle...