GSC Tanışma Alanı

Benim sol tarafta kalıyor loca, bilmiyordum Dursun'un locası olduğunu, sonra öğrendim. Karıştı o taraf, anlamdık başta, sonra taraftara küfreden Alper Narman'ı gördüm aşağıya el kol hareketi yapıyordu. Zaten Sonra hep bir ağızdan ....... :)
Küfür ettigi dogru mu?
Pardon, ve aleykümselam, hos geldin.

Duyabilecek mesafede değildim, zaten o gürültüde tam altındakiler duymuştur ancak. Birden aşırı tepki oldu, küfretmese o kadar tepki olmazdı. Adamı locada belinden zor tutuyorlardı, aşağıya atlayacaktı nerdeyse.

Herkese merhabalar
Ben Sami Baş 29 yaşındayım
Elazığlıyım Spor Yöneticiliği mezunuyum.
Bu forumu yıllardır takip ederim üye olup aranızda olmak istedim herkese saygılar.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Slm

Ben Kora Balbay hamburgdan, bir sorunum var neden diger forumlarda Yorum yazamiyorum.

İstanbul/Çanakkale arasında bir gezgin, batı tribündeyim, her maça olmasa da müsait durum oldukça maçlara geliyorum. Hepinize tekrardan merhabalar,

İsim: Mustafa

Soyad: Sevim

Nereden: Hatay

Meslek: Gazeteci

İlgi Alanı: Sinema, Edebiyat, Müzik, Tenis ve -Tabiki Galatasaray-

Herkese merhaba arkadaşlar;

Koyu bir Galatasaray taraftarıyım. Galatasaray'ı çok seviyorum. Fanatik biriyim; ancak holigan değilim. Yeri geldiğinde yönetimi eleştirir kendi çapımda boykot yaparım (GS Store'dan alışveriş yapmamak vs.) Futbol seyretmeyi çok seviyorum. Futbol hakkında sohbet etmeyi çok seviyorum. Hayatım boyunca hiçbir zaman futbol tartışması yapmadım. Umarım burada da yapmam. Sizlerle birlikte güzel sohbetler etmek, şampiyonluklar, kupalar kazanmak dileğiyle...

o ilk merhaba.. :tbr::tbr:

recep-tayyip-erdogan--ya-olmasaydi-.jpg

Geri
Üst Alt