GSC Tenis Başlığı

Fuat Ekinci

Cezalı
Wimbledon-ltc-e1734905794286.webp

TENİS İLE İLGİLİ FİKİR ALIŞ-VERİŞLERİNİZİ BU BAŞLIK ALTINDA YAPABİLİRSİNİZ.

Oynama /izleme dengesinin en dengesiz olduğu Sport.

O zaman yeri gelmişken hatırlatalım. ATP1000 2017'nin son haftası olan ve büyük final olan ATP London 12 Kasım - 19 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecektir. Türkiye'de Beinsports kanalından takip edebiliriz.

Ah nerede o 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 seneleri. Adam ambargo koymuştu tenise. Kısmet. 2018 onun için çok güzel bir yıl olacaktır.

Başlığın "Hülya Avşar Tenis Başlığı" olarak düzeltilmesini öneriyorum.

Avustralya Açık'ta Novak Djokovic, Hyeon Chung'a 7-6, 7-5 ve 7-6'lık setlerle 3-0 mağlup oldu ve turnuvadan elendi.

Tenisi severim

Dogrusu, saglam bir ters ayakta birakan forehandden aldigimiz keyfi neyden aliyoruz ki?

Avustralya Açık Erkekler finali Eurosport 1’de

Federer sürprize müsaade etmeyecek gibi görünüyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maşaallah dediğim üç gün yaşamıyor.

Marin Cilic setlerde durumu 1-1 e getirdi. Maç değişik bir yöne doğru yol alıyor.

Mükemmel bir maç oynanıyor. Federer - Cilic

2-2

Final seti.

Federer gerçekten muhteşem bir sporcu. Özellikle her durumda sakin kalmasına bayılıyorum.

Çok güzel bir finaldi. Roger efsane oluşunun hakkını vermeye devam ediyor. Bu performans bu sene de devam ederse kırılması çok zor rekorlara ulaşacaktır.

dbd0b3ec300448ac74e187292d11cfda.jpg

Son düzenleme:
Roland Garros 2018 bugün başladı.

Maalesef Nadal favori görünüyor. Sakatlığı geçmiş durumda ve harika bir kura çekmiş.

Roger Federer turnuvada yok. Geçen seneki gibi kral olduğu Wimbledon’a hazırlanıyor. Toprak zeminde artık oynamayacak sanırım.

Djokovic iki yıllık sakatlık geçirdi. 2010’dan beri üst düzey, Uzay oyunu oynayan djokovicin pek şansı olduğunu düşünmüyorum. Wimbledon belki dönüşü olur. Roland Garros değil. Ama üst düzey oyuncu sürpriz yapabilir.

Del Potro ve Cilic e dikkat edilebilir. Özellikle Cilic. Bu senenin sürprizi.

Geri
Üst Alt