GSC Tenis Başlığı

Üsluptan kastım neydi biliyorsun orada başka yere çekme. Futbolu ve bugün tenisi değerlendirirken kullandığın ifadeleri kastediyorum.

Değerlendirirken kullandığın ifadelerin saçma olduğunu, çocukça olduğunu görmek için çok bilgili olmama gerek yok. Başka çekeceğin yer var mı yazdıklarımı? Mücadeleye devam mı ismailenver?
Hasta, aptal yazacaksınız sonra mücadeleye devam etmeyeceğim öyle mi:) tabii ki devam...

Lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Güzel güzel 4'er 4'er gelin :)
Yine laf bulamayınca lafı değiştiriyorsun bak bana laf atacaksan doğruz düzgün atki eşit seviyede laf yarışı yapabilelim ama sen hep yalanlarla bulaşıyorsun, hem bana laf atıyorsun sonra 4 er 4 er gelin diyorsun mağdur olmak için :asd: bunu anadolu çocuğu yemez diye kaç defa da söylemem gerekiyor sana heee.Beğenceğim şeyleri sanamı soracağım uğurcum.Ben diğerleri gibi de bıkmam sıkılımam yani alıntılarım her daim peşini bırakmam tamam mı uğurcum.

Yine laf bulamayınca lafı değiştiriyorsun bak bana laf atacaksan doğruz düzgün atki eşit seviyede laf yarışı yapabilelim ama sen hep yalanlarla bulaşıyorsun, hem bana laf atıyorsun sonra 4 er 4 er gelin diyorsun mağdur olmak için :asd: bunu anadolu çocuğu yemez diye kaç defa da söylemem gerekiyor sana heee.Beğenceğim şeyleri sanamı soracağım uğurcum.Ben diğerleri gibi de bıkmam sıkılımam yani alıntılarım her daim peşini bırakmam tamam mı uğurcum.
tamam mehmetçim :asd:

Djokovic haketti, rezalet yav.

Geçen ifade ettim, nerede ise çarmıha geriliyordum ama nerde ise hep aynı durum. Hemen hemen olduğu her konuda gerginlik ve huzursuzluk.

Geri
Üst Alt