GSC Tenis Başlığı

Isimler hafizamdan cikmis ama
Sampras
Agassi
Becker
Kafelnikov
Bruguera
Moya
Muster
Guerten
Hewit
Ivanisevic
Sanirim Rafter ( Avustralyali)
Krajicek
Costa
Ferrero
Safin
Belki 1 2 kisi daha var ama 1990larda bir cesitlilik vardi. Simdi sadece 2 3 kisinin etrafinda donuyor. Bu arada cok uzun zaman once tenis izlemeyi biraktim ama 1990li yillarda tum Fransa, Avustralya ve pek begenmesem de Wimbledoni
izlemisimdir.

Dx6YbnTVsAEbkq9.webp

Kariyer sonunda djokovicin federer beye 7-8 gs farkı basacagi gorulmekte. Djokovic, Ulu King LBJ, Kraldo, Brady vs gibi goatlarin ayni doneme denk gelmeleri ve bu sayede onlari izleyebilmek muthis bir sans. Spor bakimindan en sansli jenerasyon oldugumuz muhakkak.

Isimler hafizamdan cikmis ama
Sampras
Agassi
Becker
Kafelnikov
Bruguera
Moya
Muster
Guerten
Hewit
Ivanisevic
Sanirim Rafter ( Avustralyali)
Krajicek
Costa
Ferrero
Safin
Belki 1 2 kisi daha var ama 1990larda bir cesitlilik vardi. Simdi sadece 2 3 kisinin etrafinda donuyor. Bu arada cok uzun zaman once tenis izlemeyi biraktim ama 1990li yillarda tum Fransa, Avustralya ve pek begenmesem de Wimbledoni
izlemisimdir.
Beni nasıl unutursun !!
images%20(1).webp

Kim bu?
1993 oncesini pek bilmiyorum. Jim ve Isvecli disinda. Stich desem o da degil. Resim ve shortlara bakinca 1990 oncesi gibi
Ivan Lendl
Bunu hep final maçlarında görürdüm ama Becker bunun eline verip dururdu
Boris Becker-Ivan Lendle finalleriyle öğrendim ben tenisi
Olmuştur bi 30 sene

Bugünkü Djokovic performansı, tenis tarihinin en iyisi olmaya adaydır. Fizik-teknik-mental güç bakımından daha iyisini hatırlamıyorum. Pek ümidim olmasa da Nadal' ın kazanmasını isterdim ama Djokovic ezip geçti, hakkını teslim etmek lazım...

Federer-Nadal-Djokovic ile bambaşka bir seviyeye çıktı bu spor; favori tuttuğum tenisçi her daim Sampras olmuştur ama 10-15 sene sonra doğmuş olsa, o bile bunlarla baş edemezdi...

Sonraki jenerasyonun şanssızlığı da budur. Böylesine 'fenomen' üç adam olmasa şu an başka başarı hikayeleri üzerine yorum yapıyor olurduk...

Ivan Lendl
Bunu hep final maçlarında görürdüm ama Becker bunun eline verip dururdu
Boris Becker-Ivan Lendle finalleriyle öğrendim ben tenisi
Olmuştur bi 30 sene
Evet
83 88 arasi domine etmis ama Ben 1993 2002 arasi cok iyi takip ettim. Becker'in de son anlarina yetistim. Hatta son bir defa Wimbledon kazanmisti ?

Geri
Üst Alt