GSC Tenis Başlığı

Duruşu, tekniği, oyun bilgisi, olgunluğu ve karizmasıyla Pete sampras ile beraber gelmiş geçmiş en iyisidir Federer ve bu artık değişmez.

Haginin kızı, vilyımsa saplıyor .

Halep Roland Garros'taki Nadal gibi oynuyor. Alakasız çıkan toplar, inanılmaz backhand winner'lar, en kritik anlarda muazzam servisler. Ben Serena'dan bir geri dönüş bekliyorum ama şu ana kadar Serena'nın önünde tank gibi durduğunu söylemek lazım. İşin doğrusu daha ilk setten dünkü Federer-Nadal maçının neredeyse toplamı kadar güzel ralliler izledim.

Hagilep, serenayi bir saatte hanimi eyledi.

Lütfen Serena hakkında böyle konuşmayalım. O bir anne tamam mı!

Halep dalga geçti Serena'yla. 1 saatte bitirdi maçı. Çok tek taraflı maç oldu ama Serena'nın çatır çatır servis atıp 2 sette bitirdiği bir maçtansa Halep'in domine edip her topu çıkardığı 1 saati tercih ederdim, öyle de oldu. Biraz kariyeri geç olgunlaşsa da bundan sonra birkaç sene Halep hükmü göreceğiz gibi kadın tenisinde.

Fena harcamış. Serenada Steffi Graffın rekorunu geçemeyecek bu gidişle.

Djokovic yarın kazanır bencede.

Futbola biraz mola. Yılın en özel ve en prestijli finali. Wimbledon 2019 Tek Erkekler final Finali’nde Roger Federer - Novak Djokovic karşı karşıya geliyor. Saat 16.00’da kortta olacaklar. Bizler Eurosport 2’den takip ediyor olacağız.

Futbola biraz mola. Yılın en özel ve en prestijli finali. Wimbledon 2019 Tek Erkekler final Finali’nde Roger Federer - Novak Djokovic karşı karşıya geliyor. Saat 16.00’da kortta olacaklar. Bizler Eurosport 2’den takip ediyor olacağız.

Teşekkür ederiz

51012

Geri
Üst Alt