Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
aynen rtasSon sette tie break de yok. Bize gecmis olsun renkdas.
djokovicin kafa gitti zaten
kucağa alınan biz olduk bu sefer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen rtasSon sette tie break de yok. Bize gecmis olsun renkdas.
Novak kazanır bugün ama bu Federerin ondan büyük olduğu gerçeğini değiştirmez.
Görücez.Onun yaşına geldiğinde geldiği nokta ondan daha büyük yapacaktır ama.
O yasli herif federer dilosu yaw. Dayanamadim ingilizce izliyorum.spikerler 3 saattir sadece federer övüyor
abi harbiden mide bulandırıcı yav tamam hepimiz seviyoruz da bu kadar da olmaz wimbledon finalindeO yasli herif federer dilosu yaw. Dayanamadim ingilizce izliyorum.
Nadal macinda da boyleydi. Federerin kaybettigi puanlarda garip garip sesler cikartiyordu, oflayip pufluyordu. Gece fotolarına bakıp uyuyordur herhal.abi harbiden mide bulandırıcı yav tamam hepimiz seviyoruz da bu kadar da olmaz wimbledon finalinde
sanki karşısındaki adam troicki
o hırbolara gereken cevabı vereceğinden şüphemiz var mıNadal macinda da boyleydi. Federerin kaybettigi puanlarda garip garip sesler cikartiyordu, oflayip pufluyordu. Gece fotolarına bakıp uyuyordur herhal.
Önce onlara sonra staddaki seyircilere saplayacak hayirlisiyla.
federer dropu fileye takınca sesi titredi adamınÖnce onlara sonra staddaki seyircilere saplayacak hayirlisiyla.
Ahahah izlemiyorum haci zaten gerginim tvyi kirdirir banafederer dropu fileye takınca sesi titredi adamın
maaşı federere bastı galiba dayı