GSC Tenis Başlığı

nadal-zverev güzel maç oluyor. ilk set tie break 2-6 geriden gelip kazandı nadal 1-0 önde

nadal zwerew maçında 2 saat geçmiş ilk set 7-6 ikinci sette durum 2-1 . bitmeğe aday bir maç değil

zwerew sakatlandı bakalım döncekmi güzel maç oluyodu devam etmesini tercih ederiz

devam edemedi. yazık oldu çok ikonik bi yarı final olma yolundaydı maç. 3 saat oldu daha 2. set bitmemişti

o topa koşmasına da gerek yoktu aslında. çıkmayacak bir noktaya gitmişti

şanssızlık işte

tenis kadar bacakları zorlayan bi spor yok. o yapılan ani hamleleri izlerken benim dizlerim ağrıyor, takdiri hakeden zor bir spor

Teniscilerin koşu mesafesi ne kadar acaba?
Zorlu maçlarda 3 km civarı ama patlayıcı deparı fazla koşular oluyor. Takım sporlarındaki gibi aktif-pasif dinlenme imkanı olmadığı gibi, tur geçtikçe peşpeşe maçlar oynanıyor. Dikkat ve konsantrasyon tek saniye bile düşerse rakip oyuncu cezayı keser...

wimbledon başlamış

Nadal geride şuan

nadal 2. setin başından beri sakatlığından dolayı bırakmamak için zor duruyor bu halde maçı cevirirse mucize olur gerçekten

Servis rekoru Goran Ivanisevic'de saniyordum ama adam ilk 20'de bile degil.
Valla Sampras, Federer filan rekora sahip olabilir ama benim icin Wimbledon = Goran demektir.

Nadal yuruyerek oynuyor yine de nispeten iyi genclere tas cikariyor tenisin hali icler acisi yok mu su 35lik herifleri sahaya gomecek cevval bir delikanli ha!!

Turnuvayi Kyrgios kazansa guzel olur

Geri
Üst Alt