GSC Tenis Başlığı

Djokovic seyirciye uyuz oluyor. Hep rakiplerini tutuyorlar

Djokoviç tenisi bırakınca çok özlenecek.Bi önceki turda hayvani servis kullanan hurkasvz a karşılık vermişdi 20 ye yakın ace atmıştı.Bu maç inanılmaz kötü servis kullanıyor.İlk servisleri neredeyse hep out da ya da filede ikinci servisi mecbur yumuşak bırakıyor o da çok gereksiz yorulmasına sebep oldu

Bu backhandiyle Rublev, kariyerini 'underdog' olarak tamamlayacaktır. Hata yapmasa bile rakip oyuncuya sürekli kolay hücum şansı veriyor. Oyununun diğer elementleri de uçup kaçmıyor hani...

Novak bildiğimiz gibi; bu kupayı alamaması, spor tarihinin en büyük sürprizlerinden biri olur...

Sinner' i çok beğeniyorum, oyununa birkaç dokunuş katabilirse Alcaraz ile yıllarca sürecek bir rekabet izletmesi muhtemeldir. Geçen Wimbledon' da Novak' a karşı 2-0 öne geçip kaybetmiş olsa da onu yenebileceğine halen de pek ihtimal veremiyorum. Novak, bu yaşında dahi oyununa yeni şeyler katmaya devam ediyor; Sinner de tercih hatalarına filan...Sinner' in kazanmasını çok isterim ama zor...

kadınlar jabeur'ı destekliyorum. ulan tunuslu kadın wimbledon'da final oynuyor. bizimkiler turnuvaya katılmış mıdır bilemiyorum

200w.gif

👑

Vondoşova finale piyangoyla mi gelmis. Obur karı tek basina oynuyor.

Geri
Üst Alt