Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Uğur sen gidip kesin diye ortaya attığın duyumlarını yazsana. Sonra tutmayınca şu bu farklı gelişti de yazabilirsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aptal sensin...Gel takip et bana laf yetiştireceğine bu arada ikinci sette durum 5-2 oldu![]()
Duyum, perde arkası, analiz, tahmin, kış sporları, tenis, diplomasi, turan, teşkilat, kitap, film ne varsa yazıyorum zaten eşzamanlı fak etmiyor olabilirsin ama ortada...Dünya kupası bitince de tüm maçların kümülatif başarı yüzdemi yazacağım finalin bitmesini bekliyorum...Birikimim fazlaysa ne yapayım senin sahada mı top çevireyim sadece...Uğur sen gidip kesin diye ortaya attığın duyumlarını yazsana. Sonra tutmayınca şu bu farklı gelişti de yazabilirsin.
Maçları takip etmeden post attığını ikrar ettiğin iyi oldu...Ben hem takip ediyorum hem de post atıyorum yoksa sen hem sakız çiğneyip hem de yürüyemiyor musunBen izleyemiyorum da maçı ama takip edeceğine burada insanları tahrik edip laf yetiştirmek isteyen sensin. Hadi çırpın kendi kendine. Çetnikler nerede, fanboylar nerede falan yaz bir şeyler. Aptallığını saç ortaya ismailenver..
Hmm demek forumu o tarihlerde terk etmemiştinHe ya Şenol Güneş Trabzon uçağını kaçırmış, ondan kaldı herhalde İstanbul'da.
Yahu forumu terk etsem ne yazar, konular forumda sabit. Ben forumu o dönem bırakmadan yazmaya başlamıştın orası ayrı.Hmm demek forumu o tarihlerde terk etmemiştin![]()
Setlerde durum 2-0 oldu...Malum takip etmiyorsunuz ya haber vereyim istedim hürmetler...Yahu forumu terk etsem ne yazar, konular forumda sabit. Ben forumu o dönem bırakmadan yazmaya başlamıştın orası ayrı.
Yazdığın bir kaç konuya baktım, yalancı, ırkçı, hastalıklı ve şiddet yanlısı, toplumdan izole edilmesi gereken birisin.
Bu benim tahminim, tutmaz ise bu raporu yazan doktor değişti derim ne olacak.
Boerlerin gururu çetnikler karşısında 2-0 mağlup...Eee kraliçeye isyan edip gelip Londra'da kupa kaldırtmazlar adamahadi ulan KA
Boerlerin gururu çetnikler karşısında 2-0 mağlup...Eee kraliçeye isyan edip gelip Londra'da kupa kaldırtmazlar adama
![]()
Boer Savaşlarının Aslan Parçaları...
Okay bro ama hayat bir bütündür klasifiye edemezsin...history channel muhabbetini bir baslikta da noksan eyleyelim pls
İşte zehir panzehirini bulana kadar bir de fikir hürriyetine karşı hazımsızlık olunca haklısın tabii ki ama dur bir dakika tez-anti tez = sentez ??? değil miydi yahu“Forumdan soğudum” “Artık girmiyorum” diyen arkadaşlara şaşırır anlam vermezdim. Meğer adamlar ne kadar da haklıymış.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne oldu, neye sinirlendin“Forumdan soğudum” “Artık girmiyorum” diyen arkadaşlara şaşırır anlam vermezdim. Meğer adamlar ne kadar da haklıymış.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne oldu, neye sinirlendin
Alnitak Alnilam Mintaka
Maslow'un 5 aşamalı ihtiyaçlar hiyerarşisi var ya ama önemli olan bu değil, önemli olan bu sıcakta klimalı yer bulup oturmak.İşte zehir panzehirini bulana kadar bir de fikir hürriyetine karşı hazımsızlık olunca haklısın tabii ki ama dur bir dakika tez-anti tez = sentez ??? değil miydi yahupardon berlin duvarı çökmüştü...Hürmetler...
Maslow'un 5 aşamalı ihtiyaçlar hiyerarşisi var ya ama önemli olan bu değil, önemli olan bu sıcakta klimalı yer bulup oturmak.
Alnitak Alnilam Mintaka