- 1 Şubat 2009
- 25.081
- 25.256
- 3.468
Ben her cereyandan ilahi, boşanmış kanlı yaşımdayım. Bana koymazDoğru ama cereyanda da oturabilirsin çok yaşlı değilsen...
Alnitak Alnilam Mintaka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben her cereyandan ilahi, boşanmış kanlı yaşımdayım. Bana koymazDoğru ama cereyanda da oturabilirsin çok yaşlı değilsen...
O zaman derhal aç pencereyle kapıyı ortasına bir tabure çek...Hürmetler...Bu arada 3.sette 4-4 oldu...Tiebreake gidiyoruz hızlıca...Ben her cereyandan ilahi, boşanmış kanlı yaşımdayım. Bana koymaz
Alnitak Alnilam Mintaka
Maçları takip etmeden post attığını ikrar ettiğin iyi oldu...Ben hem takip ediyorum hem de post atıyorum yoksa sen hem sakız çiğneyip hem de yürüyemiyor musun![]()
Açık mı???Yine başka yere çekiyorsun konuyu. Öyle bir iddiam olmadı. Tenisi düzenli takip etmediğimi de yazdım. Senle tartıştığımız konunun da tenis bilgisiyle, takip etmeyle alakası yoktu.
Cevap vermek istemiyorum da algı yapıyorsun sürekli. Saçma sapan yerlere çekiyorsun gören de sen haklısın sanacak. Sen haklı falan değilsin, tartışmayı savaş olarak görüp kazanmak için her şey mübah kafasında yazan bir aptalsın. Yazdıkların farklı fikir değil. Dümdüz, katıksız aptallık.
Haydi ismailenver. Kazanmak için çırpınmaya, aptallığa devam. Bul bi açığımı.
Ben boş beleş deyince sorun olmuştu ama aynı kişiler beğeniyor bu postunu hmm anladım şimdi okay byeBeklendiği gibi boş beleş bir maç oldu. Dünün yorgunluğu belki biraz uzatır setleri demiştim ama beklenen oldu. Nadal gelse Nadal alırdı. Sonuç değişmezdi. Dün olan oyunu ve bugünü izleyince benim açımdan final bence dün bitmişbu 3. 4. Maçı gibi geldi. Bir taraf 3. Olayım diğeride bana 4. Olmak yeter der gibi bir maç oldu. Tebrik etmek lazım. 2 senedir düşüşteydi. Ama Nadal yada Federer bir dahaki sefere daha çok zorlarlar. İyi oldu bir bakıma...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aradaki fark Ferit maçı yorumluyor, sen maçı yorumlarken şu bu neredesiniz diyorsun.Ben boş beleş deyince sorun olmuştu ama aynı kişiler beğeniyor bu postunu hmm anladım şimdi okay bye![]()
Uğur 300 mesajın 150sini atmaktan vazgeç, senin yüzünden okuyasım dahi gelmiyor.
Herkese laf yetiştirmek zorunda mısın arkadaş, yeter yahu
Aradaki fark Ferit maçı yorumluyor, sen maçı yorumlarken şu bu neredesiniz diyorsun.
Yoo alakası yok sen benle muhatap olmasan en fazla sevinirimHerkese laf yetiştirme değil de başkalarının ona laf etmesi için özellikle uğraşıyor. Ben de iyi geçinmeye çalıştım ama yok hastalıklı adam..
Peki üstat zaten turnuvayı hayırlısıyla bitirdik hayırlı geceler...Uğur 300 mesajın 150sini atmaktan vazgeç, senin yüzünden okuyasım dahi gelmiyor.
Herkese laf yetiştirmek zorunda mısın arkadaş, yeter yahu