GSC Tenis Başlığı

Hiç sevmem bu antipatik herifi!
Federer ve Nadal'ın yanına yaklaşamaz hiçbir zaman. Iyi oynuyor ama seyircileri zorla kendisini sevmesini istiyor mesela, top toplayacaları azarlıyor. Sakatlık numaraları da meşhurdur. Şansı yanında olduğu için Zverev, Federer ve Nadal'a karşı oynamadan büyük olasılıkla şampiyon olacak.

Japonya'nın ırkçılıkla mücadele eden genç tenisçisi Naomi Osaka: 'Ben tenisimi oynarım'

2131900_810x458.jpg

Hiç sevmem bu antipatik herifi!
Federer ve Nadal'ın yanına yaklaşamaz hiçbir zaman. Iyi oynuyor ama seyircileri zorla kendisini sevmesini istiyor mesela, top toplayacaları azarlıyor. Sakatlık numaraları da meşhurdur. Şansı yanında olduğu için Zverev, Federer ve Nadal'a karşı oynamadan büyük olasılıkla şampiyon olacak.

Hala Roddick maçında olanları konuşuyorsunuz değil mi? Adam defalarca anlattı. Kitabında da ayrıntılarıyla anlattı.

Ayrıca top toplayıcılarla arası en iyi olan oyuncudur. O fikre nereden kapıldınız bilmiyorum.

Osaka hanim simdilik show yapiyor. Vadakambeke izin vermez ins.

Amerikan seyircisi cok terbiyesiz. Tenis bu kultursuz egitimsiz ulkeye fazla. German Open yapsinlar Grand Slam olarak.

hain kari hala itiraz edior
hadi lan japon koy suna

serena'da ne çirkef çıktı be! kabak gibi coaching aldın işte ne çirkefe yatıyorsun.

Osaka hanima tsk eder basarilarinin devamini dilerim. Osaka ve sabalenka hanimlar wtanin gelecegi.

2b30326374a9ae10064e93a318c090fd.jpg

Yarın da Del Potro'nun benzer bir oranı var.Cokoviç'in turnuvadaki oyunu hala güçlü değil.Yarınki maçta tam ortada.Ben çok az da olsa Del Potro yakın kazanmaya diyorum

Bu MLADENOVIC neymiş yaw ekran başında boyut değiştirdim!!!!!

Del Potro - Djokovic

Amerika Açık 2018 Finali az sonra Eurosport’ta başlıyor.

Mlade hanimin en guzel bacakli hanim tenisci olduguna suphe yok.

Geri
Üst Alt