GSC Tenis Başlığı

Derin Djokovic

48039

Djokovic'in bu aralar nesi var? Nadala karşı son oynadığı final maçında da kötüydü.

Herhalde Nadal'a kadar Fransa Acik'i en az 10 farkli kisi kazanmistir. Adam gercekten cok iyi olmali.

Timin finale bir gun az dinlenik cikacak olması hos degil.

En kötü ihtimalle bile maçın yarısı tamamlanmış durumda. Ertesi güne yansıyacak bir yorgunluktan bahsetmek doğru olmaz...

rüzgardan ertelendi maç yağmurdan değil

Nadal-Federer maçında da rüzgar vardı ama onlar şikayet etmiyordu bunun gibi. Sakatlık numaraları gibi bugünde erteleme için elinden geleni yaptı. Rüzgarı en az seven Djokovic olduğunu herkes biliyor ve maç tatil edilmeden bile oteline gitmiş diye söylentiler var.

Nadal-Federer maçında da rüzgar vardı ama onlar şikayet etmiyordu bunun gibi. Sakatlık numaraları gibi bugünde erteleme için elinden geleni yaptı. Rüzgarı en az seven Djokovic olduğunu herkes biliyor ve maç tatil edilmeden bile oteline gitmiş diye söylentiler var.
ben mi tatil ettim abi bana neden anlatıyon bunu

KinqTim kazandi. Sampiyon olmasi dilegiyle.

Tim usta, nadali bir kez daha küsküleyecek gibi gorunuyor. (y)

Çok klişe olacak ama Nadal gerçekten Toprak Ağası. Adamın 12. Silahşörler Kupası! Helal! Gerçekten helal olsun!

Yasi daha 33. Federer sanirim 38. Nadal Federer'i, Cokovic de Nadal'i gececek gibi. Gecen yol mi ne Nadal ve Federer Wimbledon veya Amerika acikta final oynamislardi. Onu kazansaydi 19 19 olacakti.

Yasi daha 33. Federer sanirim 38. Nadal Federer'i, Cokovic de Nadal'i gececek gibi. Gecen yol mi ne Nadal ve Federer Wimbledon veya Amerika acikta final oynamislardi. Onu kazansaydi 19 19 olacakti.

Toprak disinda hicbir sey yapamiyor senelerdir, eger ~2010 formunu yakalarsa gelmis gecmis en iyisi olabilir

Bence yaklasan Wimbledon kendisi icin bulunmaz nimet. Tum yakin rakipleri dususte kendisi cikista

Geri
Üst Alt