GSC Tenis Başlığı

Sharapova elendi, benim için turnuva sona erdi :cry:

Eurosport 1’i açtık ve maçı izliyoruz değil mi!

Avustralya Açık Erkekler Finali

Dominic Thiem & Novak Djokovic

Djokovic ikinci seti verdi. Thiem’in servisine vereceği tepki çok önemli. Yoksa çok uzun bir maç olur.

maşallah dediğim üç gün yaşamıyor. Sert servislere karşılık veremiyor Djokovic.

IMG_20200202_154715.webp

tarihin en büyük tenis oyuncusuna selam duralım

Djokovic kariyerinin bir noktasında Nadal'ı Fransa Açık'ta yenip turnuvayı kazanırsa benim gözümde de tarihin en iyisi olur. Zaten kariyer olarak Nadal da Djoko da Federer'in önüne geçtiler gibi ama Djoko'nun Nadal'ı tamamen geçmesi için bence hala bir Garros'u Nadal'ın önünde kazanması şart. Onun dışında bu kadar efor ağırlıklı 2 oyuncunun kariyer bitirecek sakatlıklardan geri dönüp hala bu kadar dominant olmaları hakikaten tarif edilemez bir olay. Yetenek olarak Federer'den iyi bir oyuncu görmemiz çok zor ama kariyer olarak onu geçebilecek 2 sporcu en geç 2021 sonunda çıkacak gibi gözüküyor.

Djokovic kariyerinin bir noktasında Nadal'ı Fransa Açık'ta yenip turnuvayı kazanırsa benim gözümde de tarihin en iyisi olur. Zaten kariyer olarak Nadal da Djoko da Federer'in önüne geçtiler gibi ama Djoko'nun Nadal'ı tamamen geçmesi için bence hala bir Garros'u Nadal'ın önünde kazanması şart. Onun dışında bu kadar efor ağırlıklı 2 oyuncunun kariyer bitirecek sakatlıklardan geri dönüp hala bu kadar dominant olmaları hakikaten tarif edilemez bir olay. Yetenek olarak Federer'den iyi bir oyuncu görmemiz çok zor ama kariyer olarak onu geçebilecek 2 sporcu en geç 2021 sonunda çıkacak gibi gözüküyor.
allah gelse yenemez nadalı pariste

Meldonium'dan yakalandıktan sonra kariyerinin bitmesi tesadüf değil bu kadar bariz olmasada boksör Povetkin'in de kariyer geriye gitti.

Geri
Üst Alt