- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Maçı izlerim demiştim unuttum. İyi ki izlememiştim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçı izlerim demiştim unuttum. İyi ki izlememiştim.
Cudi dağında lütfen kayak yapılsın. Tenis oynanmasın.cudi cupu bilmeyenler başlığa yazmasa mı hocam![]()
Roland Garros 2021'de ilk günde ilk sürpriz.
Dünya dördüncüsü Dominic Thiem çok iyi olduğu toprak sahada dünya 68. Pablo Andujar'a 4-6, 5-7, 6-3, 6-4 6-4 skorlarla yenildi.
Galatasaray, Rize karşısında aldığı yenilgi değerinden bir şey kaybettirir mi?çok iyi değilmiş
Roland Garros 2021 Y. gibi bir turnuva olmaya aday. Grigor Dimitrov da turnuvadan çekildi.
Sırt ağrısı.Niye cekilmis
Sırt ağrısı.
Üstelik setlerde 2-1 öndeydi. Tuhaf şeyler oldu. İnsan şike midir diye sormaktan kendini alamıyor.
2-0 iken üçüncü sette 5-1 öndeyken ve 40-0 iken maç puanlarını kazanamıyor ve o seti 7-5 kaybediyor.kesin şaibe isminden belli
Oha. Kendimden utanıyorum. Bunu nasıl görmemişim. Muhteşem bir haz.
Oha. Kendimden utanıyorum. Bunu nasıl görmemişim. Muhteşem bir haz.
Onların orada ne işi var anlamadım. WTA başkanı, tenis federasyonu başkanı, sponsor ceo su dışında kimse korta çıkmaz. Bizde belediye başkanı, ulaştırma bakanı, aile bakanı çıkmış. Onların orada ne işi var! Bir de kupayı ona verdirmisler. Millet olarak hiçbir şeyden anlamıyoruz.İzlerken zayıfladım
İçimin yağları eridi
Öylesi daha iyi olmuşOnların orada ne işi var anlamadım. WTA başkanı, tenis federasyonu başkanı, sponsor ceo su dışında kimse korta çıkmaz. Bizde belediye başkanı, ulaştırma bakanı, aile bakanı çıkmış. Onların orada ne işi var! Bir de kupayı ona verdirmisler. Millet olarak hiçbir şeyden anlamıyoruz.