- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Maçı kaç dakika izledin?coko gene olası nadal eşleşmesi öncesi topukluyor gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçı kaç dakika izledin?coko gene olası nadal eşleşmesi öncesi topukluyor gibi.
Maçı kaç dakika izledin?
Espri yapma.28 yıl + 10 dakika.
Espri yapma.
Bu maçı kaç dakika izledin?
2. set 5-4'ten beri izliyorum işte, her zamanki motivasyonunda gözükmedi. önce servisi ittir kaktır kazandı, sonra tie-break'te rezil oldu. sırf son vuruş üstüne çalışıyor, her zamanki pancar motoru halinden eser yok. olası nadal eşleşmesi öncesi pili bitirmeyim diye uğraşıyorsa kötü taktik ama bana zaten nadal'ı yenemem, yensem de o maçtan sonra finali çıkaramam diye düşünüyor gibi geldi.
15 senedir Djokovic izliyorum. Öyle bir şey söz konusu değil. Maç karşılıklı winnerlarla oynanıyor. Musetti bu skora Djokovic'in basit hataları ile yapmış olsaydı dediğinde haklı olabilirsin ki hiçbir profesyonel öyle senin dediğin gibi bir karar almaz. Hele teniste. Hele Djokovic.
Bak 10 dakikada 3. Sette 3-0'a getirdi Djokovic.
Bu arada yine diyorum Musetti çok ciddi star adayı. Çocuğun backhandleri çok iyi. Djokovic'in gençliğini görüyorum.
15 senedir Djokovic izliyorum. Öyle bir şey söz konusu değil. Maç karşılıklı winnerlarla oynanıyor. Musetti bu skora Djokovic'in basit hataları ile yapmış olsaydı dediğinde haklı olabilirsin ki hiçbir profesyonel öyle senin dediğin gibi bir karar almaz. Hele teniste. Hele Djokovic.
Bak 10 dakikada 3. Sette 3-0'a getirdi Djokovic.
Bu arada yine diyorum Musetti çok ciddi star adayı. Çocuğun backhandleri çok iyi. Djokovic'in gençliğini görüyorum.
Biatci olsam Musetti'nin aldığı winnerlarda havalara uçmazdım. Çok koyu bir Djokovic hayranı olduğumun altını çizerim.biatçı mısın.
Öyle mi Musetti mi? Ben ilk kez izliyorum. Artık takip edeceğim. Bakalım. Yeni bir star çıksın istiyorum. Federer emekli oluyor. En fazla 5 sene sonra Nadal ve Djokovic de emekli olacak. Ortalık boşalacak.sert kortta çok vasat. 1 senedir takip ediyorum. sinner on basar buna