GSC Tenis Başlığı

Ingilizlerin tutuculugunu ve ust tabakadan bakma huylarini hic sevmem ama beyaz giyme.olayi wimbledon a cok yakisir bunun dayatilmasi hoş olmasada görüntü bence cok hoş ayrica sirf aptal sponsorluklar icin yani para icin bu gelenekten vazgecmezlerden umarim nadir de olsa bu dayatmayi destekliyorum wimbledon da beyaz giyilir nokta
Kesinlikle öyle ben de final maçlarını beyaz giyerek izlerim.

Kesinlikle öyle ben de final maçlarını beyaz giyerek izlerim.
Hayatimda izledigim ilk tenis maci 2008 wimbledon finali cnnturk veriyordu maci yanlis hatirlamiyorsam f1 yarisindan sonra izlemeye basladim.mac 3 kere yagmurdan dolayi durmustu o zamanlar merkez kortun catisi yok tabi.O gune kadar tenise dair hic bisey bilmiiyorum ne kurallarini ne oyuncularini taniyorum.O gun solak olan daha gencden gozuken elemani daha cok sevmistim izlerken biri rafa biri fedo hey gidi yillar ulan bana tenisi sevdiren adamlar ve tenisi sevdiren mactir.Simdi biri 40 yasina geldi digeri turnuvada yok bi yandan yillarin gelenegi degissin tartismalari cocuklugum geldi gozumun onune.

Hayatimda izledigim ilk tenis maci 2008 wimbledon finali cnnturk veriyordu maci yanlis hatirlamiyorsam f1 yarisindan sonra izlemeye basladim.mac 3 kere yagmurdan dolayi durmustu o zamanlar merkez kortun catisi yok tabi.O gune kadar tenise dair hic bisey bilmiiyorum ne kurallarini ne oyuncularini taniyorum.O gun solak olan daha gencden gozuken elemani daha cok sevmistim izlerken biri rafa biri fedo hey gidi yillar ulan bana tenisi sevdiren adamlar ve tenisi sevdiren mactir.Simdi biri 40 yasina geldi digeri turnuvada yok bi yandan yillarin gelenegi degissin tartismalari cocuklugum geldi gozumun onune.
Rafael Nadal'ın ilk Wimbledon kupasıydı. Favori Federer'di. 5 saatlik tarihi bir finaldi. Öylesi zor gelir artık. Nadal - Djokovic finalleri öyle oluyor.

Rafael Nadal'ın ilk Wimbledon kupasıydı. Favori Federer'di. 5 saatlik tarihi bir finaldi. Öylesi zor gelir artık. Nadal - Djokovic finalleri öyle oluyor.
Bilmeden tarihe taniklik etmisim ogun hikayesini sonradan ögrenmistim ben de 2011 den itibaren cokovic bambaska bi seviyeye cikti malesef ki.kariyerlerinin sonunda en cok slam kazanan isim kendisi olucaktir. Gecen ay roland garrosta rafayi yenince kabullendim malesef.Kendisinden hic hazetmesemde ikisinden de iyi bir herif.

Bilmeden tarihe taniklik etmisim ogun hikayesini sonradan ögrenmistim ben de 2011 den itibaren cokovic bambaska bi seviyeye cikti malesef ki.kariyerlerinin sonunda en cok slam kazanan isim kendisi olucaktir. Gecen ay roland garrosta rafayi yenince kabullendim malesef.Kendisinden hic hazetmesemde ikisinden de iyi bir herif.
Bu Wimbledon'u alırsa golden Slam alması kaçınılmaz.

Bu Wimbledon'u alırsa golden Slam alması kaçınılmaz.
Wimbledon aus open dan sonraki kalesi oldu son yillarda. Buyuk ihtimal dediginiz.olucak ama kariyeri boyunca us open hep zorlandi veya sacmaladi gecen seneki gibi misal.muthis bir herif oldugu gercegini kabullendim coktan.ayrica aus open 2012 finalide muaazzamdir.kendisine nefretim ordan basladi zaten son sette gerideyken her zamanki gibi bir saglik molasi ve donusunde maci almisti ama muthis bir macti.

1625511390383.webp

birazda emma raducanu

Djokovic - Federer finali mi geliyor ne!

Federer beklemediğim kadar ilerledi. İlk turda eleniyordu. Rakibi sakatlandi bırakmak zorunda kaldı. Tur atladı Federer. Sonrasında hiç takılmadı. Çeyrek finale kaldı her ikisi de.
Federerin onune challenger adamlari cikartip durdular. Kura sansi mi ayari mi her neyse. Ceyrek finalde medmedev federeri emekli eder.

Federerin onune challenger adamlari cikartip durdular. Kura sansi mi ayari mi her neyse. Ceyrek finalde medmedev federeri emekli eder.
İnşallah ama Medvedev 2-1 yenilirken maç ertelenmiş. Yarın oynayıp kazanırsa ertesi gün Federer'le oynaması ağır gelir. Zor iş.

İnşallah ama Medvedev 2-1 yenilirken maç ertelenmiş. Yarın oynayıp kazanırsa ertesi gün Federer'le oynaması ağır gelir. Zor iş.
Federer medvedeve rakip olamaz. Ben finalde djokoyu bile zorlayabilecegini düşünüyorum. Avustralyada olmadi burada olabilir. Bir yerde devirecek.

Federer medvedeve rakip olamaz. Ben finalde djokoyu bile zorlayabilecegini düşünüyorum. Avustralyada olmadi burada olabilir. Bir yerde devirecek.
Djokovic Golden Slam'i kafaya taktıysa çok zor hocam. Adam 2011-2015 arası dönemi performansını gösteriyor. Bakalım ne olacak.

Federer ilk tur maçlarına göre çok daha iyiydi, sanırım sakatlıktan döndükten sonra turnuvada ikinci haftaya kalabilmesi özgüvenini artırmış nitekim 3. tur maçının sonunda aşırı sevinç gösterdi. Medvedev çimde çok iyi değil, Federer aynı oyununu devam ettirirse finale kadarr gidebilir.

Kazansında öyle bıraksın

Adam tenis oynamıyo sanat icra ediyo

Geri
Üst Alt