gsc terimciler lobisi

Arda Kerim

SIĞIRPRESS
Yönetici
Moderatör
dursun özbek'in seçilmesinin ardından, imparatorun geri dönüşünü dört gözle bekleyen ve mensubu olmaktan gurur duyduğum lobidir

Son düzenleme:
Siz saka misiniz? Gercekten bazen aklinizi ytirdiginizi dusunuyorum. Tarihin en kotu sezonlarindan birini yasatan hocayi tekrar takimin basinda gormek istemek Galatasaray sevgisi degil Galatasaray'imiza ihanettir.

Taylan'i, Berkan'i, Cicaldau, Morutan, Arda, Omar, Omer gibi adamlari aldiran hocaniz degil miydi? Burak Elmas mi suclu yani? Size tek tavsiyem. Galatasarayi tutmayi birakin gidin o sevdiginiz hoca ile bir takim kurun ve o takimi destekleyin.

böyle bir lobi yok

lobişeceksek - oncular buncular diyeceksek birbirimize gireceksek oldum olacak kuş resimleride koyalım foruma.
Bize - yani Galatasaray taraftarına lobiymiş - oncu buncu yakışmaz.

Herkes fikrinde serbesttir - ayrıca zannetmiyorum ki ilk mesaj ile başlık tutarlı.
FT'nin geri gelmesini isteyip Dursun'dan tiksinenler bence daha fazladır.

dursun özbek'in seçilmesi ve imparatorun geri dönüşünü dört gözle bekleyen ve mensubu olmaktan gurur duyduğum lobidir
düzeltme: dört gözle beklediğim şey seçilmesi değildir, her ne kadar istemesem de seçilmesine kesin gözüyle bakıyorum, öyle ya da böyle tekrar başkan olacaktır ve dört gözle beklediğim şey terimi geri getirmesidir. dursun özbek'i de günahım kadar sevmem. saygılar

Geri
Üst Alt