Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.613
- 51.624
- 3.683
Bu bir bant kaydıdır.Lobi Kâr Amacı Olmayan bir kuruluştur.Para falan ödenmez.Ekibin lideri herkestir.Amaç Fatih Terim'e olan sevgimizi belli etmek.Aramıza hoşgeldiniz..Yazalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu bir bant kaydıdır.Lobi Kâr Amacı Olmayan bir kuruluştur.Para falan ödenmez.Ekibin lideri herkestir.Amaç Fatih Terim'e olan sevgimizi belli etmek.Aramıza hoşgeldiniz..Yazalım.
Yazalım.
Allahım yarabbim yaYaklaşıyor
ulan frukoooo delirtme insanıadam gibi adamlar lobisi
Senin ben gozlugunu seveyim furk.adam gibi adamlar lobisi
ulan frukoooo delirtme insanı
kankanıza güvenin terimin gelişini destekleyin vardır bir bildiğimiz.Senin ben gozlugunu seveyim furk.
bir oluşumun içinde @Berke Karabacak varsa karşısında saf almak farzdırkankanıza güvenin terimin gelişini destekleyin vardır bir bildiğimiz.
son cümleye bağırdım üstatTerimden başkası gelmez. Rose falan 6.5 milyon verecek para yok bizde. O yüzden derhal hemen Terim gelmelidir. Transferi ona yaptırmayacak takımı kurup vericeksin eline.
Bu bir bant kaydıdır.Lobi Kâr Amacı Olmayan bir kuruluştur.Para falan ödenmez.Ekibin lideri herkestir.Amaç Fatih Terim'e olan sevgimizi belli etmek.Aramıza hoşgeldiniz..