GSC TT Organizasyonu | #BurasıGalatasarayAkhisarDeğil

Nani tt oluyor geçmiş olsun

t★p★t★p★

AydinVarsaBizYokuz daha iyi olur. Ben yokum derseniz, olmazsan olma derler. :D Ama biz yokuz dersek daha etkili olur.

ben artık takipçi kazanmaya çalışıyorum. arttırarak devam ediyorum ama etkisi yok. 15K takipçi lazım.

#AydinDursunHamzaTanmanİstifa
#AydinDursunHamzaTanmanGitsin
#GalatasarayYonetimIstifa
#GalatasaraydaHirsizVar
Aydın Yılmaz GTFO

t★p★t★p★

böyle isleri birakip direk istifaya cagirmak lazim Hamza-Dursun-Cüneyt koalisyonu

#AydinDursunHamzaTanmanGitsin

t★p★t★p★

İstifaya davet etmek için erken değil mi. Şu an o kadar rezil durumdayız ki istenmeyen Duygun Başkan olsaydı böyle olmazdı eminim. Lanet olsun bu heriflere

Erken mi? Hamza için erken evet. Ama Dursun için erken falan değil. Zaten bizim birkaç tweetimiz ile istifa edecek halleri yok ama en azından mesajı alırlar.

bilmiyorum abi ya. Çapsız adamdan çap beklemek de enteresan. Bu adam zaten bi cacıktan anlamıyor.

Koltuk sevdası başka bir şey. Sallandığını hissederse bak gör nasıl anlar. Aziz bile artık taraftarın sabrının taştığını görünce akıllanmaya başladı. Şu ana kadar çok doğru transfer politikası gerçekleştiriyorlar. Çöplere kapıyı gösterdiler. Bekir bizde olsa eminim 1 milyon olan maaşını 2-3 milyon yapıp uzatırdılar sözleşmeyi.

Galatasarayın evladıysan çöp olsan da çuvalla para verirler, yetenekliysen 3 kuruşun hesabını yaparlar. #DursunOzbekIstifa

Fenerlilerin Come To fb Nani tagı da TT olamamış o kadar uğraşmalarına rağmen. Twitter kesin olarak TT'e alacağı hashtagı seçiyor. Bu atılan tweetle, katılımla, rt ile alakalı değil yani. @Doğan Gündoğdu @Burak Pakdemir @Aslan Türkoğlu @Melih Pekcan @Recep Yıldırım @Emrah Yıldırım @Mustafa Özbeş @Volkan Samastı

zannetmiyorum kardeşim. ince ayrıntılar var. Aynı kişinin yolladığı 100 Tweet işe yaramıyor. TT olmak için ne yapmak lazım diye bir yazı vardı. Orada yazıyordu. Katılım sayısı, Hashtagin açıldığı sayfa üzerinden takibi, büyük hesapların konu ile ilgisi vs, birçok etmen var.

Geri
Üst Alt