Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.958
- 7.456
- 1.548
[h=2]#GSCdeküfürserbestolsun[/h]

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

#HamzaDursunIstifa ama bu benim görüşümGSC olarak böyle bir şeye öncü olamayız sadece kendi düşüncelerimi paylaşıyorum
@eyildirimgsc
Tapatalk
olmaz hacı buyarın için birşeyler düşünün.
zaten yok kiralıyoruz derler. Bence artık istifa çağrısinin zamanı geldiAydinVarsaBizYokuz daha iyi olur. Ben yokum derseniz, olmazsan olma derler.Ama biz yokuz dersek daha etkili olur.
zaten yok kiralıyoruz derler. Bence artık istifa çağrısinin zamanı geldi
t★p★t★p★
#DursunÖzbekİstifa ben bununla başladım beyler. Bu gece gerekirse tek başıma çarpışacağım. Benimle misiniz? Değil misiniz?
İstifaya davet etmek için erken değil mi. Şu an o kadar rezil durumdayız ki istenmeyen Duygun Başkan olsaydı böyle olmazdı eminim. Lanet olsun bu heriflere
Erken mi? Hamza için erken evet. Ama Dursun için erken falan değil. Zaten bizim birkaç tweetimiz ile istifa edecek halleri yok ama en azından mesajı alırlar.
bilmiyorum abi ya. Çapsız adamdan çap beklemek de enteresan. Bu adam zaten bi cacıktan anlamıyor.
Fenerlilerin Come To fb Nani tagı da TT olamamış o kadar uğraşmalarına rağmen. Twitter kesin olarak TT'e alacağı hashtagı seçiyor. Bu atılan tweetle, katılımla, rt ile alakalı değil yani. @Doğan Gündoğdu @Burak Pakdemir @Aslan Türkoğlu @Melih Pekcan @Recep Yıldırım @Emrah Yıldırım @Mustafa Özbeş @Volkan Samastı