- 15 Aralık 2011
- 18.642
- 7.360
- 1.513
Bu kadar sık tt iyi olmaz arkadaşlar
Tapatalk
TT yapamamak mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar sık tt iyi olmaz arkadaşlar
Tapatalk
Daha TT olamadık ki. Benim gibi bu işler için doğmuş biri bile doğru düzgün katılamadı organizasyona. Tsi 20.00'de filan başlamak daha makul olur.Bu kadar sık tt iyi olmaz arkadaşlar
Tapatalk
Daha TT olamadık ki. Benim gibi bu işler için doğmuş biri bile doğru düzgün katılamadı organizasyona. Tsi 20.00'de filan başlamak daha makul olur.
tmmaslanistatistic sahibinin @çağlar çelik olduğunu söylüyoruz kaç gündür güzel 1 kavgaya hazırım
beyler foruma üye olurken ve hali hazırda üye olanların gscimbom twitter hesabını takip etmek zorunlu olsun twitterda baya zayıf forum
sonunada akıllı olun adam olun lan yazsaydınGSCimbom Türkiye'nin en büyük Galatasaray forumudur ve sanıldığı gibi de küçük bir kitleye hitap etmemektedir. Herkes de bunu iyi bilsin.
https://twitter.com/GSCForum/status/611267812087083010
Bunu rtleyip-favlamayan bizden değildir.
Bülent o hashtag olayını programda mı söyledi? Yoktum ben. @Recep Yıldırım @Murat Urhan
Programa kadar çıktık beyler. Bu olayda emeği geçen herkesin ellerine sağlık.Öyle olmuş hamzaya yanlış ediyorlar falan demiş bende izlemedım
@Murat Urhan @Emrah Yıldırım
Beyler isterseniz yeni bir tag ile deneyelim.
#GalatasarayBüyükTransferYapar gibi bir hashtage ne dersin. Böylece doğrudan kimseyi hedef almadan daha fazla destek bulabiliriz. Saat 22 itibariyle bütün forum gücüyle ve önemli hesapları katarak tekrar deneyelim mi?
Hashtagin yorumlarında da Atıfı, Serdar Azizi istemediğimizi Konopylanka, Persie gibi admalar istediğimizi, Galatasarayın asıl bütçesini küçük boş transferlerin bozduğunu filan işleriz.
Bülent o hashtag olayını programda mı söyledi? Yoktum ben. @Recep Yıldırım @Murat Urhan
Bugün değilde organize olup başka bir zamanda yapalım