GSC TT Organizasyonu

Saçma sapan ve işe yaramayan sayfaların 40 binin üzerinde takpiçisi var. Biz neden yayıalmayalım? Sadece desteğinize ihtiyacımız var. Twitter'da takipçi sayımızı ne kadar çok arttırırısak buradaki insanların görüşlerini yönetime ve diğer taraftarlara ulaştırma şansımız olur. Boşa birbirimizi yemeyiz burada.

#GalatasarayAvrupaTakımıdır güzel olabilir

Avrupa için kadro kurulmasını istediğimiz şeklinde görüşlerimizi yazarız herkes katılabilir bu hashtag çalışmasına

#GalatasarayaYıldızYakışır

İle yarın akşam tt yapalım

t★p★t★p★

Kardeş forum bulabiliriz mesela yabancı. Benim Man City forumarından bir sürü arkadaşım var, onlarla kontak kurmamı ister misiniz? Reklamımızı yaparlar.

O değil de GSC nin sosyal ortamda daha aktif olması şart. Gerek duyum gerek yorum içerikli bolca tweet atılması lazım. Şu an gelen eleştirilerin sebebi de bu; Tanınmamak. Herkes foruma girmiyor. Ama dikkate alınmak için bilindik hale gelmek lazım. Bilindik hale gelmenin yolu da sosyal ortamdan geçiyor.

Züttürük hesaplar var. Salak saçma şeyler paylaşıyor. Adamların veya kızların 10K üstü takipçisi var.

Hatta gerekirse Komdeya'dan paylaşımlar bile yapılabilir. Çok bilinmeyen komik caps türü şeyler falan.

Hatta yanlış anlaşılmasın kendime pay biçmiyorum ama zaten sadece ben de değilim; Burada paylaşılmış tasarım,ürün vs gibi şeyler falan.

Naçizane bir öneri...

Amaç ilgi çekmek, bilindik olmak, tanınmak ve tabiki dikkate alınır bir hesap haline gelmek...

Sadece GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Sitesi ve Forumu sınırlarıyla bir yere kadar...

O değil de GSC nin sosyal ortamda daha aktif olması şart. Gerek duyum gerek yorum içerikli bolca tweet atılması lazım. Şu an gelen eleştirilerin sebebi de bu; Tanınmamak. Herkes foruma girmiyor. Ama dikkate alınmak için bilindik hale gelmek lazım. Bilindik hale gelmenin yolu da sosyal ortamdan geçiyor.

Züttürük hesaplar var. Salak saçma şeyler paylaşıyor. Adamların veya kızların 10K üstü takipçisi var.

Hatta gerekirse Komdeya'dan paylaşımlar bile yapılabilir. Çok bilinmeyen komik caps türü şeyler falan.

Hatta yanlış anlaşılmasın kendime pay biçmiyorum ama zaten sadece ben de değilim; Burada paylaşılmış tasarım,ürün vs gibi şeyler falan.

Naçizane bir öneri...

Amaç ilgi çekmek, bilindik olmak, tanınmak ve tabiki dikkate alınır bir hesap haline gelmek...

Sadece GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Sitesi ve Forumu sınırlarıyla bir yere kadar...
Ahmet abi tasarım konusunda bize yardımcı olabilrsin mesela.

#HamzaUyumaKonoplyankayiAl

★★★★

En iyisi gündemin en ölü olduğu zamanda organize olup Twitr'dan yardırmak. Pazar günü akşama doğru harekete geçelim derim. İyi bir Hashtag belirleyelim.

Naçizane bir öneri...

Haklısın Ahmet ağabey.

Mesela Tribündergi en kötü forumlardan birine sahip ama adamların Twitter hesabını takip etmeyen yok.

Şu ergenlerin (Beliber mi ne diyorlar) bile bir sürü takipçisi var.

En büyük Galatasaray forumu olarak daha iyi yerlerde olmamız şart.

Tebrikler herkese amacına ulaşmış yapılan şey.
Emeğinize sağlık ;)

City forumu kurucusu Andy Savage ile temasa geçtim ve bizde kardeş forum olmak istiyioruz dedi. Ne dersiniz? Hiç yoktan iyidir. İLerletelim mi?

bd4229f9c0ab13ffb38e828435257253.jpg

t★p★t★p★

Arkadaşlar bende çok destek oldum ama hamza hocaya yapılan bazı yorumlar iyi değil çapsız, vizyonsuz gibi sözler bu yüzden çokta tepki alıyoruz bence transfer beklentilerimizi belirten hastach açalım

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt