Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.950
- 7.452
- 1.548
Cidden hesaptan tweetleri kim atıyorsa tebrik ederim. Çok mantıklı,dokundurarak yazıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öncelikle yeni üye olan herkes zorunlu olarak twitter adresi üzerinden kayıt olacak
sonrasında düzgün bir şekilde Galatasaray ile ilgili her türlü verinin girişi yapılacak
Diğer hesaplara bakarsanız onlarda haberi başka yerlerden alıp anında giriyorlar
sonra bizi diğerlerinden öne çıkaracak özelliklerimiz ortaya çıkacak
Scout bölümümüz ve analiz bölümümüz için arkadaşlar görevlendirilip bu tarz içerikler paylaşılacak
daha da çeşitlendirebiliriz
Ahmet abiyi dusunun derim dilerse tabiBU çok zor bir iş. Emrah ile 2 gündür deli gibi uğraşmamıza karşın 178 takipçi kazanabildik sadece. Dandik dandik hesaplar sırf adlarıyla 20 bin takipçi tutuyorlar. Bence Aslan Statistic gibi değişik şeyler denemeliyiz. Herkesin ulaşamayacağı bilgiler, haberler, grafikler. Ayrıca diğer takımlarla ilgili, yabancı takımlarla ilgili de haberler yapmalıyız. Dünyadan/ Mario Mandzukic 45 milyon euro karşılığında Juventus'da gibi.
Bunun için de güzel bir ekip oluşturmalı. Aktif habercisinden tut grafikcisine, güzel ve resmi dilee sahip yazarına, çevirmenine kadar.
Ben önce güzel bir 5-6 kişilik ekip oluşturmalıyız diyorum.
2 tane sürekli aktif Twitter'i kulllabilecek haberci, 2 tane grafiker, 1 tane gerektiğinde çevirmen(benim İngilizcem iyi sayılır ama o uzun haberlerin ayrıntılarını çeviremiyorum çok) 1 tane güzel ve resmi dile sahip biri.(sersenişte bulunacağımızda yardımcı olması için)
@Melih Pekcan @Emrah Yıldırım
Herkes yazsın önerisini, en azından 10 bin takipçiyi bulmalı bu hesap.
Bu paylaşımları ben yapıyorum yalnızDünyadan/ Portekiz basını Porto'lu Jackson Martinez'in 25 milyon sterln karşılığında Arsenal'e transfer olacağını yazdı. (GSC Haber)
MURHAN çalışıyor aferin murhan
t★p★t★p★
ne bileyim öteki başlıkta kim yazıyor diye soranlara murhan like atınca dedim odurBu paylaşımları ben yapıyorum yalnız![]()