GSC Twitter Hesabının Tanıtımı

Öncelikle yeni üye olan herkes zorunlu olarak twitter adresi üzerinden kayıt olacak

sonrasında düzgün bir şekilde Galatasaray ile ilgili her türlü verinin girişi yapılacak

Diğer hesaplara bakarsanız onlarda haberi başka yerlerden alıp anında giriyorlar

sonra bizi diğerlerinden öne çıkaracak özelliklerimiz ortaya çıkacak

Scout bölümümüz ve analiz bölümümüz için arkadaşlar görevlendirilip bu tarz içerikler paylaşılacak

daha da çeşitlendirebiliriz

aynı zamanda forumda daha detaylı tartışma ortamı oldugu vurgulanmalı

BU çok zor bir iş. Emrah ile 2 gündür deli gibi uğraşmamıza karşın 178 takipçi kazanabildik sadece. Dandik dandik hesaplar sırf adlarıyla 20 bin takipçi tutuyorlar. Bence Aslan Statistic gibi değişik şeyler denemeliyiz. Herkesin ulaşamayacağı bilgiler, haberler, grafikler. Ayrıca diğer takımlarla ilgili, yabancı takımlarla ilgili de haberler yapmalıyız. Dünyadan/ Mario Mandzukic 45 milyon euro karşılığında Juventus'da gibi.

Bunun için de güzel bir ekip oluşturmalı. Aktif habercisinden tut grafikcisine, güzel ve resmi dilee sahip yazarına, çevirmenine kadar.
Ben önce güzel bir 5-6 kişilik ekip oluşturmalıyız diyorum.

2 tane sürekli aktif Twitter'i kulllabilecek haberci, 2 tane grafiker, 1 tane gerektiğinde çevirmen(benim İngilizcem iyi sayılır ama o uzun haberlerin ayrıntılarını çeviremiyorum çok) 1 tane güzel ve resmi dile sahip biri.(sersenişte bulunacağımızda yardımcı olması için)
@Melih Pekcan @Emrah Yıldırım

BU çok zor bir iş. Emrah ile 2 gündür deli gibi uğraşmamıza karşın 178 takipçi kazanabildik sadece. Dandik dandik hesaplar sırf adlarıyla 20 bin takipçi tutuyorlar. Bence Aslan Statistic gibi değişik şeyler denemeliyiz. Herkesin ulaşamayacağı bilgiler, haberler, grafikler. Ayrıca diğer takımlarla ilgili, yabancı takımlarla ilgili de haberler yapmalıyız. Dünyadan/ Mario Mandzukic 45 milyon euro karşılığında Juventus'da gibi.

Bunun için de güzel bir ekip oluşturmalı. Aktif habercisinden tut grafikcisine, güzel ve resmi dilee sahip yazarına, çevirmenine kadar.
Ben önce güzel bir 5-6 kişilik ekip oluşturmalıyız diyorum.

2 tane sürekli aktif Twitter'i kulllabilecek haberci, 2 tane grafiker, 1 tane gerektiğinde çevirmen(benim İngilizcem iyi sayılır ama o uzun haberlerin ayrıntılarını çeviremiyorum çok) 1 tane güzel ve resmi dile sahip biri.(sersenişte bulunacağımızda yardımcı olması için)
@Melih Pekcan @Emrah Yıldırım
Ahmet abiyi dusunun derim dilerse tabi :)

★★★★

Fenerbahçe nin yaptığı gibi yumurta alak

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben elimden geleni yapıyorum 3 gündür. Müthiş bir aktiflik var, yalan yok. ONa rağmen sayımızı bir türlü arttıramıyoruz. İnsanı snirden geçiren bir durum.

Herkes yazsın önerisini, en azından 10 bin takipçiyi bulmalı bu hesap.

İngilizce konusunda yardimci olmaya çalışırım.

Benim önerim Gsc Donation ile para toplamak öyle fazla değil 3-5 lira promosyonlu formalar 29 tlye satılıyor. Haftada bir yarışma yada rt sayısına göre Forma hediye edebiliriz.para da kulübe gider.

t★p★t★p★

Dünyadan/ Portekiz basını Porto'lu Jackson Martinez'in 25 milyon sterln karşılığında Arsenal'e transfer olacağını yazdı. (GSC Haber)

MURHAN çalışıyor aferin murhan

t★p★t★p★

Bu paylaşımları ben yapıyorum yalnız :D
ne bileyim öteki başlıkta kim yazıyor diye soranlara murhan like atınca dedim odur :)
iyi iş çıkardın Mehmet , arada hevesinin kırılır gibi olduğunu görüyorum. Aman vazgeçme ,yolla devam

t★p★t★p★

Geri
Üst Alt