Emircan Yaprak
Sarı Üye
- 13 Temmuz 2013
- 173
- 0
- 266
YABANCI
The Walking Dead
Under the dome
YERLİ
Kardeş payı
İşler güçler
Sungurlar
Medcezir
The Walking Dead
Under the dome
YERLİ
Kardeş payı
İşler güçler
Sungurlar
Medcezir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Perfect Strangers'ı unutmuşum bak ben.. Süper eğlenceli bir diziydi,hiç kaçırmazdım.. Full House, Charlie İş Başında,Beverly Hills 90210,Ziyaretçiler,A Takımı,Mcgyver,Görevimiz Tehlike,Alf,Kara Şahin,Şöhret vb. kendi izlediklerimiz; Yalan Rüzgarı,Cesur ve Güzel,Dallas,Köle İsaura anne zorlaması ile bu liste uzar giderbreaking bad
prison break
perfect strangers
spartacus
oz
game of thrones
vikings
himym\friends
walking dead
sherlock
true detective
dexter (özellikle şizolu sezon)
mavi ay
Medcezir??YABANCI
The Walking Dead
Under the dome
YERLİ
Kardeş payı
İşler güçler
Sungurlar
Medcezir
Şu intelligence dediğin birebir ''CHUCK''çakması olan değil mi?Fargo
Breaking Bad
Game of Thrones
The Americans
Homeland
Gotham
Person of İnterest
666 Park Avenau
House of Cards
24 Live Anothers
Bates Motel
Agent of Shield
İntelligence
Prison Break
Ahh ne günlerdi o be renkdaşlar.Pikachu'lar vardı.Digimon vardı.Yugioh'da SETO KAİBA1. Pokemon
2 dragonball z
3. Digimon
4. Yi gi.oh
5. Bob (der Baumeister)
* LG G2 Tapatalk *
Perfect Strangers'ı unutmuşum bak ben.. Süper eğlenceli bir diziydi,hiç kaçırmazdım.. Full House, Charlie İş Başında,Beverly Hills 90210,Ziyaretçiler,A Takımı,Mcgyver,Görevimiz Tehlike,Alf,Kara Şahin,Şöhret vb. kendi izlediklerimiz; Yalan Rüzgarı,Cesur ve Güzel,Dallas,Köle İsaura anne zorlaması ile bu liste uzar gider![]()
Ahh ne günlerdi o be renkdaşlar.Pikachu'lar vardı.Digimon vardı.Yugioh'da SETO KAİBAvardı.Hep yugi'ye kaybederdi.Destansı mücadeleleri vardı.İnsan çocukluğunu özlüyor bee;(
Dragonball, Dragonball Z, Dragonball GT-> bütün çizgi filmler.1. Pokemon
2 dragonball z
3. Digimon
4. Yi gi.oh
5. Bob (der Baumeister)
6. Beşinci Boyut
* LG G2 Tapatalk *
Dragonball, Dragonball Z, Dragonball GT-> bütün çizgi filmler.
Dragonball GT'yi diğerlerinin bir parçası olarak gördüğüm için hepsini bir değerlendiriyorum. Pokemon, Digimon vs vs gibi bebe çizgi filmlerinden 1000 kat daha iyiydi.GT vasat animasyon diziydi