GSC Yardım Lütfen Alemdar İbaret Dünya Turu Başlığı

Cevap: GSC Yardım Lütfen Alemdar İbaret Dünya Turu Başlığı

sponsored inebolu aksakal seyahat

headersag.jpg

Alemdar abi o kondisyonla 2016 olimpiyatlarına katılırsın artık. :lol:

Konuya dalış yapınca aklıma ilk olarak istemsiz bir şekilde şu geldi. talyan gelin l bulundu

Abi olurda yolda kalırsan paran biterse falan.

Forum'da ''Herkes 1 TL versin Alemdar Türkiye'ye gelsin'' kampanyasıı başlatırız. Merak etme forumca arkandayız;)

farzedin ki ben dünya turuna başladım ve yolda kaldım , geri dönüşüm için kampanya var mı ?

varsa hesap numaramı vereyim gönderin paraları :D

Akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş.

Alemdar abi bol essek fotosu istiyoruz.

Peruya selamlar.

Gommeli pecetedende getirirsen iyi olur.

"Alemdar nereye yürüyor?" belgeseli çok yakında 3D seçeneği ile sinemalarda :D

Nat Geo Adventure'da bu tarz bir belgesel izlemiştim. İngiliz bir öğretmen bisikletle tek başına senin güzergaha benzer bir rotada dünyayı dolaşıyordu. Programın adını hatırlayamadım şimdi ama baya zorlanıyordu eleman. Herkesin bir gün yapmak isteyeceği türden bir olay bu ama sana nacizane 2 tavsiyem var. Birincisi kesinlikle Afganistan'ı hiç bu olaya dahil etme. İkincisi bisiklet kullan. Dünya'nın en güçlü insanı olsan her gün 30-40 km yürmeye can dayanmaz. Saygılar ...

Kanadaya gel abi pilavli yapan abiler var burda vallaha iyi ortam oliyor :D

Sen seversin:tiphat:

Tunus'a uğrarisen kapimiz sonuna kadar acik.Ama cok iyi derecede İngilizce ve Arapça bilmeme ragmen cok zorlandim ilk dönemler .Cok kolay bir is değil.Hergun aynı tempoda yürümek profesyonellik gerektirir.Hicbir yuruyus ehli ilk yolculuguna dünya turu ile başlamaz.İlk olarak Turkiye türü daha sonra AVrupa turu falan yapmak daha mantikli.Eger cok kararliysan Allah yardımcın olsun.

Geri
Üst Alt